Root:1338
Home:1339
News:1608
 

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er verdens største datacenter med millioner af servere over hele verden, og består af en samling integrerede cloudtjenester som udviklere og andre it-teknikere kan bruge til at bygge, udrulle og administrere programmer.

Microsoft -azure -for -cloud -computing

Hvorfor vælge Azure?

Skalér efter behov - betal efter forbrug

Med Azures tjenester, som du betaler efter forbrug, kan du hurtigt skalere op eller ned i forhold til efterspørgslen. På den måde betaler du kun for det, du bruger.

Minutafregning, og en forpligtelse til at matche konkurrenternes priser på populære infrastrukturtjenester betyder, at du altid får en uovertruffen pris i forhold til ydeevne.

Med Azure er det derfor oplagt at benytte sig af mulighederne inden for:

  • Backup 
  • Disaster recovery
  • It og udviklingsopgaver 
  • Sæsonbestemte workloads

 

14_lav

Hvad med sikkerheden?

Microsoft® forpligter sig 100 % til at sikre og beskytte dine data i skyen. Microsoft® var den første cloudleverandør, der blev anerkendt af EU's datatilsyn for overholdelse af de strenge EU-love om beskyttelse af personlige oplysninger.

Desuden er Azure den cloudteknologi som virksomheder har størst tillid til blandt verdens Fortune 500 virksomheder.

13_lav

 

Har branchens mest omfattende certificeringer

Azure har en bred række af forskellige ISO certificeringer, og Cloud Security Alliance (CSA) certifikater, og er førende indenfor disse.

Azure Certificeringer

Kan vi beholde eksisterende løsninger?

Hos nogle cloudleverandører skal du vælge mellem dit datacenter og cloudservices. Det gælder ikke Azure, som let kan integreres med dit nuværende it-miljø vha. det største netværk af sikre privatforbindelser, hybride database- og lagerløsninger samt dataopbevaring og krypteringsfunktioner. Dermed har du dine aktiver lige der, hvor du har brug for dem. Nogle workloads er lettere at integrere end andre. Derfor er der også opgaver, som fortsat vil være bedst placeret i egne serverinstallationer eller hos mindre hostingpartnere som MB Solutions.

 

16_lav

Går du i overvejelser omkring Azure, eller vil du blot høre om mulighederne, så kontakt 76 49 83 00 eller salg@mb-solutions.dk for en uforpligtende snak om Azure og hvordan vi sikrer, at du får maksimal udnyttelse af IT i din virksomhed.

Opnå større produktivitet

Enhver udvikler eller IT ansvarlig vil opleve en produktivitetsforøgelse med Azure.

De integrerede redskaber og forud designede templates og services gør det lettere at administrere ERP systemer, apps, Internet- og mobile platforme.

Et vigtigt element er, at Microsoft® stiller Azure teknologien til rådighed for deres partnere, således vi kan udnytte den samme teknologi i vores egne datacentre, og dermed designe ”hybride” løsninger, hvor kravene til performance, sikkerhed og økonomi kan optimeres.

I MB Solutions arbejder vi tæt sammen med Microsoft omkring implementering af teknologi, og udnyttelse af ressourcerne i Azure.

5_lav

Vil du i gang med Azure? Kontakt os i dag

Hvis du går med overvejelser omkring cloud og Azure, så kontakt os og bliv klædt på til at vurdere om det er relevant for dig og din virksomhed.

Der er som nævnt mange penge at spare ved at skifte til Azure, da platformen kan tilpasses efter forbrug, og du betaler hverken for mere eller mindre end det du rent faktisk bruger.

Ring på telefon 76 49 83 00 eller skriv på salg@mb-solutions.dk - vi er hurtige til at svare tilbage.