MB Solutions

MB Solutions

MB Solutions

Banner5

MB Solutions

MB Solutions

 

Der er mange fordele ved at outsource IT-driften til MB Solutions.
Se nogle af de vigtigste her

  MB Solutions A/S
  Bugattivej 8
  7100 Vejle
  Tlf. 76 49 83 00
  Fax. 76 49 83 01
  Mail:
  info@mb-solutions.dk

 

Microsoft Office 365


Microsoft Office 365 samler IT-tjenester og programmer som e-mail, kalender, intranet, videokonference, Word og Excel i skyen.

Microsoft Office 365 er en abonnementstjeneste, som du betaler for på månedsbasis. Den henvender sig især til selvstændige og mindre samt mellemstore virksomheder.

Med Microsoft Office 365 sparer din virksomhed penge på licenser, opdateringer og infrastruktur. Derudover får medarbejderne mulighed for at tilgå programmerne når som helst og hvor som helst, hvilket øger deres fleksibilitet og effektivitet.

Implementer Microsoft Office 365 i samarbejde med MB Solutions
MB Solutions hjælper dig med at få det optimale udbytte af Office 365. Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder og slutbrugere med implementering og den løbende brug af deres IT-programmer. Gennem de sidste 10 år har vi hjulpet virksomheder med at flytte deres IT-drift over til hostede løsninger, som tilgås via Internettet.

Vi hjælper med at definere jeres præcise behov, og vi tager hånd om de praktiske problemer, der altid opstår, når der skal implementeres et nyt IT-system, og efterfølgende hjælper vi slutbrugerne med at få mest muligt ud af de avancerede programmer, som Office 365 indeholder.

Kontakt MB Solutions på 76498355 eller på salg@mb-solutions.dk for yderligere info om Office365

Læs yderligere om Office365