Word - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Word

Microsoft word

Microsoft WORD

Word er stadig det mest foretrukne tekstbehandling på markedet, og naturligvis er der kommet ny funktionalitet i Office 365 udgaven af Word, men de største nyheder er, at du kan have to versioner – den lokale som du sikkert plejer, og en onlineversion som du kan tilgå via en browser. Dette giver igen mulighed for også at bruge programmet via mobiltelefon eller tablet, uanset om det er Android eller IOS. Begge versioner medfølger de fleste versioner af Office 365.

Intelligente tilføjelser til Word

Med et Office 365 abonnement får du en lang række tilføjelsesprogrammer stillet til rådighed. Eksempelvis er Researcher og Editor to fremragende programmer som gør skrivning smartere og lettere. Med Researcher er det muligt at søge i troværdige kilder direkte i dit word-dokument. Det kunne f.eks. være Wikipedia som du får mulighed for at søge i direkte i word.

Editor er et avanceret korrekturværktøj til alt fra komma- og stavefejl, men også med forslag til at skrive bedre.

Tips & tricks

Vi ønsker vores kunder får maksimalt udbytte ud af Office 365. Derfor har vi altid nogle gode råd til hvordan vores kunder kommer lettere i gang med Word og OneDrive, eller bliver bedre til at bruge alle de muligheder som en cloud-baseret Officepakke tilbyder.

Se videoerne øverst på siden, og bliv bedre til at bruge word.

Kontakt os på info@mb-solutions.dk eller telefon 76 49 83 00 hvis du har spørgsmål til Office 365.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.