Azure Automation | MB Solutions - Next generation cloud provider
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Azure Automation

azure automation

Hvad er AZURE AUTOMATION?

Tankegangen bag Azure Automation er at frigøre ressourcer til håndtering af en række tidskrævende små-opgaver, som opstår i den daglige drift og styring af en cloud platform.

Disse små-opgaver er et problem i alle virksomheder, men det har tidligere været en større opgave, at automatisere dem, end det har været at løse dem. Dette er ændret nu.

Vores løsning kan ved hjælp at kunstig intelligens (AI) og bot software identificere, hvor der er tale om opgaver der kan automatiseres, og vil dermed frigøre ressourcer i din virksomhed til andre, mere værdiskabende opgaver.

MB Solutions Azure Automation
MB Solutions - cloud specialist

Fordelene ved AUTOMATION

Ved at automatisere kan man opnå en helt masse fordele som kan forbedre effektiviteten, stabiliteten og driften af it-løsningen – og i sidste ende betyde økonomiske gevinster.

Gartner har undersøgt omfanget af automation-software, og efterspørgslen har været stærkt stigende de seneste år. I 2014 var der således kun ca. 20 % af de adspurgte virksomheder som benyttede sig af en eller anden form for automatisering. I 2017 var dette tal steget til hele 75 %. 

Fremtidens løsninger

API

Sikkerhed

API’er er efterhånden blevet det mest foretrukne interface (bindeled) mellem to eller flere typer af software, systemer mv.

Derfor er det vigtigt, at automation software kan understøtte API’er – uden der skal laves en masse tilpasninger.

Den bagvedliggende idé med automatisering er, at slippe for de mest basale arbejdsopgaver/rutiner. 

Og med det opstår der et nyt sikkerhedsbehov, netop for at kunne “overvåge” og tracke de ændringer som foretages ved hjælp af automation.