Azure Cloud | MB Solutions - specialister i [Microsoft Azure] og [Services]
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Azure cloud

azure løsninger

Analyse, migrering, drift og support

Cloud er efterhånden et begreb som de fleste af os har en eller anden holdning til. Der er rigtig mange som gerne vil i cloud, da de kan se perspektiver i forhold til lavere omkostninger, hurtigere skalérbarhed og en bedre sikkerhed.

Men vejen til cloud er for mange ukendt, og det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i hvordan man bedst, billigst og lettest kommer fra A til B. Desuden er alle it-ressourcer i virksomheden opbrugt og allokeret til den daglige drift.

Så i rigtig mange tilfælde slukkes cloud-drømmene allerede i de indledende faser, og man kører derfor videre med ens nuværende løsning.

“Vi har altid gjort meget ud af at være på forkant med den teknologiske udvikling, og vi oplever lige nu, at flere og flere virksomheder ønsker at udnytte de mange muligheder, som de store cloud-leverandører tilbyder. Vi har selv taget det store spring og er godt i gang med at migrere vores egne datacentre til Microsoft Azure” – Adm. direktør og virksomhedsejer Bo Melson.

MB Solutions A/S - next generation cloud provider

 I et strategisk samarbejde med Tech Data, amerikanske NetEnrich og Microsoft satser vi på at
blive virksomhedernes foretrukne partner, når IT-installationen skal flyttes i ”cloud
”.

Vi tilbyder

Assessment

Migrering

Automation & Optimization

Beslutningsgrundlaget - få det fulde overblik

Kom rigtig i skyen

Slip for driften og få denne optimeret

MB Solutions Azure assessment
MB Solutions Azure Migrering
MB Solutions Azure automation

En Assessment giver Jer et beslutningsgrundlag for hvornår og hvordan en migrering kan finde sted. Ligeledes indeholder den et fuldt overblik og økonomi og ROI på migreringen og den efterfølgende drift.

Flytningen af data gennemføres til en fast pris og tid.

Et driftskoncept med høj grad af automatisering, hvor vi kan overtage alle typer af driftsopgaver

Analyse, migrering, drift og support af cloudløsninger

For at kunne implementere strategien, har MB Solutions netop indgået et strategisk partnerskab med Tech Data og den amerikanske virksomhed NetEnrich, som er nogle af verdens største cloud integratorer med over flere tusinde uddannede cloud services medarbejdere.

”Vores partnerskab med Tech Data og NetEnrich har med ét slag givet os adgang til over 1000 specialister inden for cloud-teknologien, og dermed adgang til NetEnrich’s koncepter og produkter inden for analyse, migrering og automatiseret driftssupport af cloudløsninger. Sammen med vores egne erfaringer med migrering og mere end 20 års erfaring med IT-drift, tilbyder vi at indgå i et partnerskab omkring design og drift af virksomhedens fremtidige IT-infrastruktur. Sammen med Tech Data og Netenrich har vi kompetencerne og kapaciteten til at håndtere selv meget store IT-installationer i skyen” – Bo Melson.

”Udgangspunktet er en såkaldt assessment, som giver et komplet beslutningsgrundlag omkring tekniske og økonomiske fordele og udfordringer ved at flytte løsninger til skyen, og giver forslag til design, migration og tidsplan. Hvis man vælger at starte en migrering, tager vi ansvaret for hele eller dele af migreringen, og efterfølgende kan vi levere et komplet koncept omkring drift- og optimeringsservices” – Bo Melson.

MB Solutions A/S - Azure løsninger
MB Solutions - partner med NetEnrich
MB Solutions - certificeret Microsoft partner
MB Solutions - strategisk TechData partner

Næste generation af cloud løsninger

”Vi vil levere næste generation af cloud-løsninger, som dels betyder en nem og meget hurtig adgang til nye cloudapplikationer, dels en stadig større automatisering af driften, og ikke mindst en meget høj fleksibilitet både hvad angår kapacitet, løsningsportefølje og omkostninger – til glæde for vores kunder” – Bo Melson.

Med adgang til verdens største serverrum i skyen, og en række helt nye løsninger som f.eks Microsoft 365, Dynamics 365 Business Central og Azure platformsservices, samt strategisk samarbejde med globale cloud services providers som Tech Data og NetEnrich – kan vi garantere den bedst mulige overgang til skyen.

Om MB Solutions:

Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring med hosting og drift af IT Infrastruktur fokuserer, MB Solutions på analyse, migrering og drift af cloud-løsninger. Vores tætte partnerskaber med TechData, NetEnrich og Microsoft giver os en unik position i Danmark, hvor vi kan hjælpe såvel små som store virksomheder med at komme sikkert i skyen.  Vi leverer et beslutningsgrundlag, vi hjælper med at gennemføre migreringen, og efterfølgende leverer vi drift- og optimeringsservice, som sikrer økonomiske fordele fra starten.