Azure hosting - public cloud | MB Solutions er specialister i [cloud hosting]
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Azure hosting

Azure HOSTING

MB Solutions A/S - Azure hosting

Azure hosting og cloud hosting er to sider af samme sag. Når man taler om cloud hosting har man dog ikke lagt sig fast på en leverandør – som det er tilfældet med Azure hosting.

Hosting på Microsoft Azures cloud computing platform er noget af det bedste der findes på markedet.

Der er mange anvendelsesmuligheder med Azure. Du kan vælge at bruge det til lagring eller administration af data, køre applikationer eller levere indhold til en tjeneste. Alt sammen sker med adgang via skyen, hvor du har adgang uanset hvad du er.

LAD OS HJÆLPE DIG I GANG

Få et beslutningsgrundlag (Assessment)

Lad os stå for flytningen (Migrering)

At flytte dele eller hele virksomhedens IT i skyen er en stor opgave hvor man som oftest ikke har det rette beslutningsgrundlag for, om det er en “god forretning” at investere i en flytning til skyen. 

Vi leverer et faktabaseret beslutningsgrundlag til dig (en såkaldt Assessment) hvor vi har gennem-analyseret dine nuværende ressourcer som hardware og software, og sammenholdt resultaterne med dine ønsker indenfor skyen. Vi leverer et såkaldt Road Map som indeholder ROI beregninger, migreringsplaner samt tidsplaner. 

Med afsæt i assessment-rapporten varetager vi alle opgaver indenfor flytningen. Vi følger alle de best practice retningslinjer fra Microsoft, kombineret med vores egne erfaringer.

Vi laver altid et testmiljø hvor vi tester om der er tekniske udfordringer i flytningen eller mulige showstoppere. 

Interesseret i en snak om Azure?