Azure Migration Service | MB Solutions A/S - specialister i Azure
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Azure Migration Service

azure migration service

Azure migrering

Når man har besluttet sig for at flytte sine data i skyen er man rigtig langt i sin cloud strategi, for det vigtigste er at beslutte om man vil det eller ej.

Men processen med at flytte data er som oftest lidt mere kompliceret end som så, da der kan være et utal af måder, hvorpå løsningen kan sammensættes. 

Og netop derfor er det vigtigt at vælge den rigtig model fra starten, for ellers kan et migreringsprojekt være en ganske omkostningstung affære – hvis man ikke har taget sine forholdsregler.

MB Solutions

Migreringer er ikke ens

Det er yderst sjældent at to flytninger til skyen kommer til at foregår på helt samme måde. Der er altid elementer der er forskellige fra virksomhed til virksomhed, og disse ting er svære at gennemskue på forhånd.

Overlad det trygt til os

Vores samarbejdspartner NetEnrich har over 800 medarbejdere som udelukkende beskæftiger sig med analyse og migreringer til skyen. Vi drager nytte af deres ekspertise til, at sikre at din migrering foregår helt uden problemer, og helt efter hvilke tidspunkter som passer til din virksomhed (eksempelvis i weekenden, eller om natten). 

Hvorfor flytte til skyen?

Skalérbarhed

Lavere omkostninger

Mere fleksibilitet

Fokusér på din forretning

Virksomheder benytter sig af et stigende antal forskellige applikationer, og denne tendens kræver større kapacitet. Med Azure kan du blot skalere op, eller ned – afhængig af dit behov.

Med Azure betaler du efter forbrug, og derfor har du ikke længere omkostninger til nyt hardware, strøm, ekstra bemanding mv.

Opdateringer af dine applikationer eller udrulninger kan gøres uden nede-tid. 

Eftersom du ikke længere skal bruge tid på den bagvedliggende platform og infrastruktur, kan du istedet bruge tid på at udvikle din forretning.

vi håndterer det hele for dig

Infrastruktur Analyse

Vi kortlægger din nuværende infrastruktur og analyserer, hvorefter du får en rapport over dit nuværende setup, samt ROI og forslag til migreringsplan.

Azure Setup

Vi sørger for al installation og konfiguration.

Migrering

Vi migrerer al data, og tester performance og sikkerhed af dine applikationer mv. Vi sørger for hele flytningen til den nye platform, og efterfølgende finjustering af konfigurationen.