CLOUD COMPUTING

Azure Migrering

Konklusion
Migreringen
Migreringsprocessen

Konklusion af Assessment forløb

Vores ambition er naturligvis, at ovenstående assessment-forløb har dokumenteret at Azure er det rigtige valg for din virksomhed. Den efterfølgende migrering/flytning implementeres ud fra nedenstående proces.

Selve migreringen

Assessment-forløbet bruges til at kortlægge hvorvidt Jeres løsning kan migreres til Azure, hvad det vil koste, og hvordan løsningen efterfølgende vil blive.

Du kan dog også være i den situation at du er forbi det med beslutningsprocessen. 

Dig og din virksomhed har truffet beslutning om at I skal flytte installationen til Azure – nu skal flytningen ske.

I denne situation har vi en migreringsproces, som nedenfor uddybes lidt.

Erfaringerne – Best practices – fra MB Solutions egne migrationer, sætter os i stand til at tilbyde din virksomhed en attraktiv og sikker migration til Azure – uden fejl og til tiden.

MB Solutions er frontløber inden for cloud computing

Vi er en Microsoft Cloud Partner, specialiseret i Azure. Med en stolt historie som en af de ældste spillere i Danmark inden for cloud-branchen har vi en dyb forståelse for, hvordan Azure kan modernisere din virksomheds IT-infrastruktur og drift.

Vi var det første mellemstore, private datacenter i Nordeuropa, der indgik en datacenter-migrationsaftale med Microsoft. Vi nedlukkede vores eget hostingcenter og migrerede alle vores kunder til Azure og/eller Microsoft365.

Vi har set begrænsninger af on-premise-løsninger og kender de mange nye muligheder og fordele, som Azure har medført for os samt ikke mindst for vores kunder. I dag fortsætter vi stadig med at være på forkant med udviklingen og state-of-the-art-teknologi.

Kontakt os, og få en gratis Cloud Assessment:

Marketing Permissions