Azure SQL | Hos MB Solutions er vi førende indenfor viden om Azure
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Azure SQL

azure sql

Azure sql

Azure SQL er en cloud-baseret SQL tjeneste i Azure, som indeholder alle fordelene fra cloud. Eksempelvis slipper du for at patche styresystemer, og vedligeholde den bagvedliggende it-infrastruktur. Azure SQL kan de samme ting som en on-prem udgave, det er kun nogle småfunktioner som der kan være udeladt i cloud-versionen. 

Desuden medfølger der en masse intelligente muligheder med Azure SQL som man ikke kan finde i on-prem SQL.

MB Solutions

Dynamic Data Masking (DDM)

Failover groups and active geo-replication

Automatic tuning

Med DDM kan du sløre personfølsomme oplysninger, men samtidig have mulighed for at arbejde med data. Data bliver ikke ændret, men SQL opslaget gør at data vil være sløret, Eksempelvis kan du arbejde med personnumre, hvor største-delen af personnummeret vil være sløret.

Med denne funktion er du dækket godt ind i tilfælde af nedbrud i den lokale region, eller hvis du har problemer med at connecte til den primære database. Du får simpelthen mulighed for at forbinde til nogle sekundære databaser istedet for.

Automatic tuning gør din databaser lynhurtige, og jo længere tid du kører med Automatic tuning, jo hurtigere bliver de. Det sker fordi det bygger på kunstig intelligens, hvor databaserne automatisk bliver tilpasset de forskellige workloads.