Microsoft Azure | MB Solutions er specialister i Azure
Brug for TeamViewer? Klik her

Azure

Microsoft Azure

En verden af muligheder

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er verdens største datacenter med millioner af servere over hele verden, og består af en samling integrerede cloudtjenester som udviklere og andre it-teknikere kan bruge til at bygge, udrulle og administrere programmer.

For mere info om Hvad er Azure - klik her

Azure - hvad er Azure
Azure - skalérbar og betal efter behov

Hvorfor vælge Azure?

Skalér efter behov - betal efter forbrug

Med Azures tjenester, som du betaler efter forbrug, kan du hurtigt skalere op eller ned i forhold til efterspørgslen. På den måde betaler du kun for det, du bruger.

Minutafregning, og en forpligtelse til at matche konkurrenternes priser på populære infrastrukturtjenester betyder, at du altid får en uovertruffen pris i forhold til ydeevne.

Derfor er det oplagt at benytte sig af mulighederne inden for:

  • Backup 
  • Disaster recovery
  • It og udviklingsopgaver 
  • Sæsonbestemte workloads

Hvad med sikkerheden?

Microsoft® forpligter sig 100 % til at sikre og beskytte dine data i skyen. Microsoft® var den første cloudleverandør, der blev anerkendt af EU's datatilsyn for overholdelse af de strenge EU-love om beskyttelse af personlige oplysninger.

Desuden er Azure den cloudteknologi som virksomheder har størst tillid til blandt verdens Fortune 500 virksomheder.

For øvrige sikkerhedsløsninger - se vores afsnit om Cloud sikkerhed

Azure - behold nuværende løsninger

Kan vi beholde eksisterende løsninger?

Hos nogle cloudleverandører skal du vælge mellem dit datacenter og cloudservices. Det gælder ikke Azure, som let kan integreres med dit nuværende it-miljø vha. det største netværk af sikre privatforbindelser, hybride database- og lagerløsninger samt dataopbevaring og krypteringsfunktioner. Dermed har du dine aktiver lige der, hvor du har brug for dem. Nogle workloads er lettere at integrere end andre. Derfor er der også opgaver, som fortsat vil være bedst placeret i egne serverinstallationer eller hos mindre hostingpartnere som MB Solutions.

Opnå større produktivitet

Enhver udvikler eller IT ansvarlig vil opleve en produktivitetsforøgelse med Azure.

De integrerede redskaber og forud designede templates og services gør det lettere at administrere ERP systemer, apps, Internet- og mobile platforme.

Et vigtigt element er, at Microsoft® stiller teknologien til rådighed for deres partnere, således vi kan udnytte den samme teknologi i vores egne datacentre, og dermed designe ”hybride” løsninger, hvor kravene til performance, sikkerhed og økonomi kan optimeres.

I MB Solutions arbejder vi tæt sammen med Microsoft omkring implementering af teknologi, og udnyttelse af ressourcerne i Azure.

Azure - større effektivitet