Bookings - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Bookings

office 365 bookings

Office 365 BOOKINGS

Booking og reservationer online

Mindre virksomheder der tilbyder tjenester på baggrund af en aftale kan nu nyde godt af Microsoft Bookings. En online tjeneste og mobil-app som gør det let for kunder at booke tid hos virksomhen, som eksempelvis kunne være en tandlæge, frisør, banker, autoværksteder samt mange andre.

Programmet er bygget op omkring tre moduler:

1. Reservationer

Reservationssiden her den kundevendte del, hvor kunderne kan foretage deres reservationer. Denne kan deles på sociale medier som Facebook og lignende, men den kan også linkes op til virksomhedens egen webside.

2. Web-modul

Virksomheden får adgang til et administrationsmodul hvor man har mulighed for at styre personalelister, priser, tidsplaner og meget mere. Altså er dette er modul hvor man som virksomhedsejer kan planlægge bemanding i forhold til reservationerne.

3. Mobil-app

I mobil-appen kan man få overblik over alle reservationer, se kundelister og kontaktoplysninger.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.