Cloud backup | Sikker backup løsning i cloud | MB Solutions [siden 1994]
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
Brug for TeamViewer? Klik her

Cloud Backup

Cloud Backup

Er der ikke backup i skyen?

Svaret er nej. Det er der ikke.

Den backup der ligger i Office 365 er i bund og grund Papirkurven, som dog gemmer filerne i en begrænset periode. Efter det er filerne væk for altid.

Sikker, men med forbehold

Sørg for, at kende forbeholdene!

Office 365 meget sikker hvad angår angreb fra virus, hackere eller ransomware, og derfor ses det sjældent at virksomheder mister data på baggrund af disse faktorer. Den største årsag til slettet data er rent faktisk medarbejdere, som bevidst eller ubevidst – godsindet eller ondsindet, har slettet nogle filer. 

For når en fil eller et dokument slettes i Office 365 ender det i Papirkurven, og denne “gemmer” filerne i typisk 30 dage, hvorefter filerne er tabt for evigt.

Derfor er det meget vigtigt at have cloud backup, der sikrer Jeres Office 365 cloud, således i let og hurtigt kan genskabe filerne hvis det bliver nødvendigt.

Disse gælder alt lige fra e-mails, kalendere, kontaktoplysninger, filer og mapper. Og det hele kører automatisk, så I skal ikke bruge tid på det i det daglige.

Dyrt, at genskabe filer uden backupløsning

Som beskrevet ovenfor, så er der ikke backup i Office 365. Den eneste form for cloud backup er Papirkurven, hvor filerne ligger i en periode efter de er blevet slettet. Efter denne periode er de tabt for evigt.

Og det kan være meget dyrt at genskabe filer fra Papirkurven, da der ikke er nogen orden i denne. Og der er set eksempler på, at det har taget op til 6 timer at genskabe en enkelt fil. Forstil dig så omkostningen ved at genskabe en mappe, eller en hel mailboks. 

Omkostningen ved at have en backupløsning er alle pengene værd, og betaler sig typisk tilbage efter den første gang du får behov for at genskabe en fil.

Desuden er Azure den cloudteknologi som virksomheder har størst tillid til blandt verdens Fortune 500 virksomheder.

cloud backup - dyrt at genskabe filer
cloud backup - skykick partner

Prøv vores cloud backup

Vores cloud backup-løsning til hedder SkyKick og er en af verdens førende systemer af cloud backup. 

Det kører fuldt automatisk, således I slipper for administration, og der er ubegrænset lagerplads.

I vil hurtigt kunne søge i Jeres backup, og genskabe data hvis det skulle blive aktuelt.

Læs i øvrigt mere om SkyKick her

Server backup

Servere kan indeholde store mængder af data, men en server bør sikres med backup – præcis på samme måde som en PC.
MB Solutions tilbyder rådgivning omkring serverbackup samt implementering af en løsning der matcher Jeres behov. Vi samarbejder med en state-of-the-art leverandør – Veeam, som er en af de førende på området for serverbackup.

Veeam er et hurtigt, fleksibelt og sikkert backup- og restore-produkt til virtualiserede servere. Produktet indeholder såvel backup som replikeringsfunktionaliteter i et og samme produkt. Fordi Veeam er specielt udviklet til virtuelle miljøer, tilbyder det nogle unikke muligheder, som ikke er tilgængelige i noget andet backup-produkt.

Ved hjælp af den indbyggede Veeam vPower technology, kan man starte en virtuel maskine, fra hvilket som helst Veeam backup-fil, og køre denne direkte fra backuppen.

Her ses hvordan det virker

Cloud backup - MB Solutions
Cloud backup - MB Solutions

Data Validering

Ved hjælp af Veeam SureBackup teknologi, kan der fortages validering af virtuelle servere og applikationer. Veeam SureBackup kan starte én eller flere virtuelle servere i et isoleret virtuelt miljø. Der kan, i det isolerede miljø, fortages valideringstests. Efterfølgende informeres naturligvis om testens udfald.

Disaster Recovery Site

Skulle uheldet være ude, og det virtuelle miljø blive utilgængeligt, er det muligt at starte et Disaster Recovery Site. I løbet af kort tid etableres et nyt midlertidigt produktionsmiljø. Dette sker direkte fra MB Solutions VMware datacenter. Når det normale virtuelle miljø igen er tilgængeligt, genetableres forbindelsen til dette.

Beredskabsplan

Ved at sammensmelte Data Validering og Disaster Recovery Site, giver MB Solutions opskriften på ”den perfekte beredskabsplan”.

Beredskabsplanen er perfekt, fordi man løbende laver tests og valideringer af det virtuelle miljø med Data Validering, og fordi man har muligheden for hurtigt at komme i produktion igen, hvis uheldet skulle være ude, ved brug af Disaster Recovery Site.

Det aftales selvfølgelig helt præcist, hvilke servere, der skal indgå i ”Beredskabsplanen”, og i hvilket omfang.

Storage priser fra DKK 64,00 – 85,00 pr. TB pr. måned

Priseksempel:

Kunde X har 15 Virtuelle servere og 8 TB backup data.

8 TB standard backup storage á DKK 83,08 pr. TB

  

=

  

DKK 664,65

       

15 Veeam Cloud Connect Licenser á DKK 40,00

  

=

  

DKK 600,00

       

Ialt

  

=

  

DKK 1264,65