cloud beslutning - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

cloud beslutning

Sådan beslutter du, om du skal gå cloud

Beslutningen om at gå fra on-premise til cloud er ikke altid en nem beslutning. Den kommer ikke ud af det blå og kræver nøje overvejelser, før du kan være sikker i din beslutning. Men vejen til den rigtige beslutning kan godt være kompliceret, fordi der er flere overvejelser og parametre, du skal basere dit beslutningsgrundlag på.

En on-premse-løsning er meget ufleksibel. Det risikerer at hæmme og/eller udsætte dine planer for udvikling, fordi omstilling til nye teknologier og mere fleksibilitet ofte kræver en større investering.

Med en cloud-løsning overlader du meget af arbejdet og ansvaret til din cloud-leverandør. Du får bedre muligheder for fleksibilitet og skalerbarhed, samtidig med at du med en cloud-løsning kan reagere hurtigt og rettidigt, hvis der er ændringer i markedet, som kræver at du omstiller dit setup.

For mange er det tydeligt, at cloud har sine fordele. Men hvordan finder du frem til det rigtige beslutningsgrundlag for at gå fra on-premise til cloud? Og hvad skal du tage højde for i processen? De spørgsmål kan du få svar på med en Cloud Assesment.

Bliv klogere på dine muligheder med Cloud Assessment
Vejen hen til et velovervejet beslutningsgrundlag kan som nævnt være noget af en opgave. Men det er der heldigvis råd for. Løsningen er en Cloud Assesment, som i tre trin afdækker alle de nødvendige informationer, du har brug for, når du skal bygge dit beslutningsgrundlag.

De tre trin indeholder:
1. Dataindsamling
2. Analyse
3. Road map over processen

 

1. Dataindsamling
I første trin indsamler vi al relevant information om din infrastruktur, driftsbelastninger, software-applikationer, datasikkerhed med mere. Vi bruger en blanding af automatiserede værktøjer, spørgeskemaer og personale-interviews for at komme frem til alle informationerne. Under hele dataindsamlingen har vi altid for øje, at løsningen skal understøtte dine planer for fremtidig forretningsudvikling, så løsningen bliver så relevant og skræddersyet som muligt.

2. Analyse
Efter dataindsamlingen starter den egentlige analyse. Produktet af analysen bliver et solidt beslutningsgrundlag, der kortlægger den nuværende IT-infrastruktur og leverer oplæg til fremtidig infrastruktur med overblik over samlet driftsøkonomi.

Analysen ser blandt andet på fordelene 1:1 med migration til Azure, optimeringsmuligheder i din forretning, virksomhedens muligheder i fremtiden og en beregning af total cost of ownership.

3. Road map over processen
På baggrund af analysen udarbejder vi et overordnet beslutningsgrundlag, som indeholder tidsforløb, arbejdsdeling og økonomi. Du får blandt andet indsigt i, hvad det vil koste for eventuelle opgraderinger af din infrastruktur, prisen for migreringen og den efterfølgende drift.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.