Cloud drift - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Cloud drift

CLOUD DRIFT

Efter en succesfuld migrering er din virksomhed kørende i Azure. Her kan der efterfølgende være mange muligheder for optimering eller outsourcing. 

STEP 3.

MB Solutions - hvad er Azure

CLOUD DRIFT

DRIFT SERVICES - OUTSOURCING

Der er stor forskel på driftskoncepter i Azure, da det først og fremmest tager udgangspunkt i din virksomheds behov og ønsker.

IaaS

PaaS

SaaS

Infrastructure as a Service

Med udgangspunkt i en Azure platform tilbyder vi med et IaaS koncept at stille infrastrukturen til rådighed for dig, og lade dig have frihed til selv at varetage dine applikationer og styresystemer. Til gengæld slipper du for at varetage driften med netværk, storage og servere.

Platform as a Service

Hvis du kun vil varetage dine applikationer og data, så kan vi tilbyde et PaaS koncept hvor du slipper for al øvrig it-drift. Vi varetager ansvaret for netværk, storage, servere, styresystemer, middleware og oppetid.

Software as a Service

I Azure findes der en lang række af applikationer og services du kan bruge som en SaaS hvor du overlader al drift og vedligeholdelse til os. Du skal med andre ord ikke varetage nogle opgaver i forbindelse med brugen af applikationen.

MB Solutions - hvad er Azure

DRIFT SERVICES - OPTIMERING

Azure Optimering

Azure Automation

Konceptet går ud på kontinuerligt at synliggøre besparelser i din Azure-løsning. Vores overvågningssoftware OpsRamp monitorerer processer, driftsbelastninger, brug af stored data mv. På baggrund kan vi løbende sikre de bedste driftsbetingelser under hensyntagen til økonomi.

Tankegangen bag Azure Automation er at frigøre ressourcer til håndtering af en række tidskrævende små-opgaver, som opstår i den daglige drift og styring af en cloud platform.

Disse små-opgaver er et problem i alle virksomheder, men vores løsning kan ved hjælp af kunstig intelligens (AI) og bot-software identificere, hvor der er tale om opgaver der kan automatiseres, og vil dermed frigøre ressourcer i din virksomhed til andre, mere værdiskabende opgaver.