Cloud hosting | MB Solutions - Azure hosting og med egne datacentre
Brug for TeamViewer? Klik her

Cloud Hosting

Hvad er cloud hosting?

Cloud hosting betyder at man som virksomhed har placeret sine data “udenfor huset”. Det kan være filer, men det kan også være programmer og applikationer som man vælger at kørefra skyen. 

Der findes efterhånden mange begreber for hosting og cloud hosting. Cloud hosting er også server hosting, mail hosting, hosted exchange, mail server hosting mv.

Men fælles for alle begreberne er – som beskrevet ovenfor, at data placeres eksternt. 

Fordelene er mange, men helt generelt slipper man for at investere i hardware samt vedligeholdelse.

BASERET PÅ AZURE OG EGNE DATACENTRE

Vores to danske datacentre ligger placeret i Vejle og Horsens, og er bygget på den nyeste teknologi og hardware. Vi kan derfor tilbyde hybride løsninger hvor vi kombinerer vores egne datacentre med Microsoft Azure. Dette kan være en løsning hvis en virksomhed har nogle special-applikationer som ikke kan driftes i Azure.

cloud hosting - egne datacentre
cloud hosting - egne datacentre

MB Flexhosting

MB FlexHosting er et totalkoncept, hvor MB Solutions stiller en komplet IT infrastruktur til rådighed. Vi står for drift, vi varetager kommunikation med andre leverandører, og så sikrer vi brugeradministration og brugersupport – kort sagt, så er vi virksomhedens IT afdeling. Prisen beregnes efter antal brugere og de applikationer og services, de skal have adgang til.

Du får som kunde adgang til en avanceret infrastruktur med ”State of the Art” serverrum, og adgang til en lang række It specialister. Du får med andre ord adgang til de stordriftsfordele og kompetencer, som ellers er forbeholdt meget store virksomheder.

Du har ingen investeringer, men betaler i takt med, at du bruger ydelserne, og du har en løsning, der løbende bliver opdateret til den nyeste teknologi. Du kan udvide eller reducere din virksomhed uden at tænke på IT kapacitet.

I MB Solutions har vi hele tiden fokus på at optimere vores løsninger, og vi tilbyder ”hybride” løsninger, hvor vi kombinerer serverkapacitet hos kunderne med kapacitet i vore serverrum og kapacitet i eks. Microsoft Azure, så performance, sikkerhed og økonomi optimeres.

MB ServerHosting

Med MB Server Hosting lejer du server- og SAN kapacitet i MB Solutions datacentre, men du ønsker selv at stå for dine applikationer og support af dine brugere.

Du betaler en månedlig leje, der er baseret på de servere og den dataplads, du har til rådighed. Du kan løbende vælge at supplere med ekstra services, fra 24/7 overvågning til fuld support af slutbrugere.

MB Solutions laver individuelle aftaler, hvor kapacitet, kvalitet og services løbende aftales og afstemmes med dine behov.

Læs mere om vores Server hosting her