cloud myte oversizing - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

cloud myte oversizing

Cloud myte - "oversized" løsning

Myte nr. 5: Man ender med en løsning som er “oversized” til behovet

Prisstrukturen kan være svær at gennemskue hos de forskellige Public Cloud leverandører, og udfordringen er, at de forskellige leverandører har flere tusinde forskellige prispunkter, og samtidig forskellige måder hvorpå man kan betale. Det kan være on-demand, reserved instances eller hel- eller delvis upfront betaling. Og for at forvirre yderligere, så er der også lokale prisforskelle imellem de forskellige geografiske regioner, som de store leverandører har mange af.

Derfor er der rigtig mange som i første omgang får “købt” for stort ind i første omgang, og ender med at betale for en løsning som er ”oversized” til sine behov.

Amerikanske RightScale har foretaget en undersøgelse som viser at virksomheder spilder mellem 30-45 % i forbrug (såkaldt cloud spend), fordi man ikke har optimeret sin løsning løbende. I stedet har man fortsat med den løsning som blev etableret fra starten, og udeladt justeringer.

Hjælp at hente – Microsoft Cloud Partnere med kompetencer i Azure

Myten om at løsningerne kan være “oversized” er i og for sig sand nok, i udgangspunktet. For når en løsning sættes op er det meget svært at ramme den 100 % i forhold til behovet. Men der er mange som laver den fejl, at de fortsætter med løsningen, og ikke justerer på den løbende. 

Og her sker et utroligt stort spild, da det kan være svært at foretage justeringen såfremt man ikke har viden nok om det.

Men den helt store besparelse ligger i, at være i stand til at kunne justere og optimere sin løsning løbende, for der vil altid være optimeringsmuligheder.

En Microsoft Cloud Partner er specialiseret i cloudløsninger i Azure, og derfor vil der være hjælp at hente med optimeringer hos sådan en. I sidste ende handler det om, at få løsningen “sized” rigtigt, og løbende optimering, og det kan en partner som MB Solutions hjælpe med.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.