cloud myte sikkerhed - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

cloud myte sikkerhed

Cloud myte - sikkerhed

Myte nr. 3: Det er ikke sikkert at opbevare data i Azure

Én af de største myter indenfor cloud er sikkerheden – både i forhold til stabilitet og driftssikkerhed, men også i forhold til eksterne trusler.

Men dette heldigvis ikke andet end en myte, for i forhold til driftssikkerhed, og generel sikkerhed, er der næppe et mere sikkert sted end Azure.

Sikkerheden i Azure beskrives bedst ud fra nedenstående.

Sikker netværksinfrastruktur

Selvom netværket i Azure er et delt (shared) miljø, så sørger en lang række tiltag for, at kundernes data forbliver adskilt i små lukkede netværk. 

Udover, at alt data er adskilt i sikre netværk, så bliver al trafik krypteret, således data forbliver fortroligt. Azure er desuden beskyttet imod DDoS angreb, som har til formål at nedlægge serverne, og på den måde få adgang til systemet. Så udover at man ikke kan få adgang til systemet, kan man heller ikke hacke sig til at nedlægge Azure.

Hardware og firmware

Azures sikkerhedsberedskab er integreret helt ned i hardware og firmware, således systemerne fejlfindes og scannes allerede inden systemerne bruges. Al hardware og firmware overvåges for at sikre at trusler opspores og afvises før de finder vej ind i systemerne. 

Tests og monitorering

Microsoft har over 3500 medarbejdere som udelukkende arbejder med cybersikkerhed. Nogle af medarbejderne er inddelt i røde og blå hold, som arbejder overfor hinanden med det formål at blive bedre til at identificere trusler. Rød hold arbejder med at finde sårbarheder i Azure, og blå hold arbejder på at stoppe rød hold.

Høj oppetid

Microsoft har redundante datacentre på globalt plan. I Danmark er vi tilknyttet datacentret i Holland, med backup i Irland. Microsoft Azure er det højest certificerede datacenter i verden, og Microsoft garanterer en oppetid på 99.95%.

Cybersikkerhed

Microsoft Azure var den første cloudleverandør som blev godkendt af EUs Datatilsyn. I tillæg er Azure den mest anerkendte leverandør blandt Fortune 500 virksomheder.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.