cookies - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

cookies

Cookie and Privacy Policy

Introduction

When you visit our website, we gather information about you, so we can adjust and improve our content and ads. If you do not want us to gather this information you should delete your cookies and avoid further use of our website. Below, we specify which types of information we gather, for what purpose and which third parties can access it.

Cookies

This website uses cookies. We use our own and third-party cookies. Certain cookies are needed to make the website work optimally, while others are used to remember your settings, statistics and targeted marketing. You can always revoke your consent by clicking on our cookie policy at the bottom of the website.

Cookies are small text files that a website can place on a visitor’s computer, tablet or smartphone for the purpose of remembering visitor information and recording the visitor’s behavior on the website. There is no personal information (such as the user’s name, address or similar) stored in our cookies.

 

When you use the MB Solutions website, cookies are stored on your computer, tablet or smartphone, which are necessary to make the website work and make the website usable.

Depending on the content of your consent, MB Solutions and third parties may use cookies to remember your preferences when using the Website, for statistical purposes and for targeted marketing, including from third parties. By visiting the MB Solutions website, you will be asked to consent to the following types of cookies:

  • Technical cookies (necessary): ensure the website works correctly.
  • Statistics Cookies: Used to optimize the design, usability and effectiveness of the website
  • Preference cookies: collects digital footprints showing what the user is interested in on the website. Uses the knowledge gathered to personalize the content of the website. In addition, it collects information about what the user is searching for on the web in order to showcase content that may be of interest to the user (not for marketing).
  • Marketing cookies: collects digital footprints that show what the visitor is interested in on the website. Uses the knowledge collected to show personalized ads to the user as they move online. Gathers information about what the user is searching for on the web for content marketing that may be of interest to the user.

Below you can read more about the purpose of cookies on this website, what cookies we use and how to delete them.

What cookies are used and for what purposes?

In the cookie statement below you can see what cookies are on the website, for what purposes each cookie is used, who sets the individual cookie and how long cookies are stored on your equipment.

Cookie Rejection

You can always reject cookies on your computer by changing the settings in your Internet browser. Where you find the settings depends on which browser you are using. However, be aware that if you do, there are many features and services that you cannot use because these features and services require the website to remember the choices you make. It is also possible to deselect some ad networks.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook, Google, Mailchimp og LinkedIn.
  • Du kan fravælge at indgå i Google analysen her 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og firmanavn. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til et seminar eller et kursus.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@mb-solutions.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

MB Solutions A/S
Innovations Allé 3
7100 Vejle
Telefon: 76 49 83 00
Email: info@mb-solutions.dk