DialogNet - Kommunikation på tværs af virksomheden | MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Dialognet

næste generations Intranet

dialognet logo lille

Udfordringerne ved det klassiske Intranet er noget de fleste kender til. 

Uoverskuelige mængder af information, énvejskommunikation, og at det ikke kan håndtere mobile medarbejdere, er nogle af de typiske problemer ved en Intranetplatform. 

DialogNet – næste generations Intranet

En økonomisk og effektiv kommunikationsplatform til hele virksomheden, med den særlige egenskab at den også tilgodeser de medarbejdere som er uden en fast kontorarbejdsplads, men som alligevel har brug for daglig kommunikation. Enten medarbejdere på et lager eller medarbejdere på vejene (håndværkere, sælgere, konsulenter, montører, renovationsarbejdere osv.)

Nem at bruge

Device uafhængig

Gør op med Intranet

Brugerdefineret ​

Tovejs kommunikation

Hvad er dialognet?

Dialognet er en app- og webbaseret kommunikationsløsning som er en nyfortolkning af det klassiske intranet. Information, dialog, dokumentation, videokommunikation og meget andet gøres let tilgængelig for mobile medarbejdere, samt ledere igennem brugerrettighedsstyring. Platformen er et lukket miljø og overholder alle regler indenfor Persondataforordningen.

Et effektivt intranet som favner hele virksomheden

Dialognet muliggør infoskærme i fællesområder, webbaseret adgang til medarbejdere på kontorarbejdspladser. Og for medarbejdere udenfor kontoret – som typisk er på farten eller arbejder eksternt, de tilknyttes løsningen via en app på deres smartphone eller tablet.

Kommunikér på tværs af virksomheden, afdelinger, grupper eller projekter

Send push-beskeder ud til udvalgte medarbejdere, eller på tværs af hele virksomhedens medarbejdere. Du kan også sende ud til medarbejdere i deres respektive afdelinger, eller i deres respektive projekter de måtte være en del af. Eksempelvis byggeprojekter, styregrupper og meget andet.

MB Solutions A/S - MB Dialognet

NEM AT BRUGE

DialogNet er udviklet med udgangspunkt i, at det skal være brugervenligt. Det er enkelt og intuitivt at bruge.

DEVICE UAFHÆNGIG

DialogNet fungerer uafhængig af hvilke(n) enhed(er) du bruger. Uanset om du bruger en PC, Android-enhed eller en iOS-enhed, så virker DialogNet på tværs af alle platforme, fordi designet er responsivt, og tilpasser sig din enhed.

GØR OP MED DET KLASSISKE INTRANET

Det klassiske Intranet er ofte et overflødighedshorn af informationer, man som medarbejder/bruger skal kunne navigere og sortere i. Denne tankegang gør DialogNet op med, da informationer bliver push’ed ud med udgangspunkt i de enkelte brugeres organisatoriske tilhørsforhold. Og fordi informationer bliver sendt ud som push-beskeder, vil brugerne altid have overblikket over informationerne.

BRUGERDEFINERET INFORMATION OG KOMMUNIKATION

Som bruger i DialogNet vil du blive oprettet i din organisatoriske enhed, eller enheder hvis du indgår i flere forskellige enheder. På den måde vil du modtage den information der er relevant for dig, og du kan kommunikere på kryds og tværs af din(e) enhed(er).

TOVEJSKOMMUNIKATION

DialogNet er ikke kun énvejskommunikation, hvor man som bruger får tilsendt informationer. Du kan kommunikere på kryds og tværs af din enhed, blandt alle virksomhedens brugere. Denne funktion er lig den man kender fra Facebook Messenger, Skype og lignende.

Dialognet integreres med øvrige applikationer

Så behøver du kun at logge ind ét sted

Dialognet kan integreres med en lang række forskellige applikationer via iframe (HTML Inline frame). Så længe applikationen har webadgang, så kan den “linkes” direkte ind i Dialognet, og lette adgangen betydeligt. 

ÅBEN API INTEGRATION

Dialognet kan integreres med en lang række forskellige applikationer – bare der er et åbent API. Eksempelvis kan alle medarbejdere oprettes via integration til Active Directory såfremt de allerede er oprettet deri.

Dialognet som brancheløsning

Byggebranchen
Renovationsbranchen
Montører
Previous
Next