dinBoli - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

dinBoli

REFERENCE: dinBOLI

OFFICE 365 og POWERAPPS

dinBOLI A/S står bag 74 boliger i Ellens Høj ved Galten, og selv om virksomheden er forholdsvis ung, er det erfarne folk der står bagved. Når man bygger et hus, og står for koordinering og planlægning af alle detaljer, er der mange informationer og dokumenter, og når man bygger 74 huse, er mængden selvsagt temmelig omfattende, og det er afgørende at det er hurtigt og nemt at finde de enkelte dokumenter og Byggereferater.

Dorte Jenning Sørensen, økonomi og administration: 

”For os var det afgørende at finde en løsning der var overskuelig og brugervenlig, og hvor vi kan udvide efter behov.  Vi bygger huse, og er ikke IT-eksperter, og vi har en stor mængde dokumenter og informationer i forbindelse med byggerierne, som skal være let tilgængelig når vi er på kontoret, men også når vi ude på byggepladserne”.

Office 365 løsning med PowerApps og SharePoint

Efter flere overvejelser, valgte dinBOLI Microsoft Office 365, og foruden Word og Excel, har flere nye Office-programmer som Teams, SharePoint og PowerApps – og netop de nævnte programmer, havde stor betydning for valget af Office 365. Teams er en kommunikationsplatform, hvor man struktureret kan dele information i et Team, altså 2 eller flere personer der arbejder sammen. Dokumenterne ligger i cloud, og derfor er der adgang til dem hvor du end er, og om du bruger PC, Mac, tablet eller smartphone. ”Vi kan også give adgang til udvalgte dokumenter eller mapper for vores underleverandører”, fortæller Dorte, og vi kan lukke adgangen igen når byggeriet er gennemført. Husene der er færdigbygget, arkiveres i et mini CRM-system, vi har fået specielt udviklet i SharePoint og PowerApps. På den måde kan vi søge detaljer om huse vi tidligere har leveret.

MB Solutions stod bag hele leverancen, og stod foruden rådgivningen, også for installation og uddannelse. ”Prismæssigt mærker vi tydeligt, at vores løsning er baseret på standard software, da prisen for licenser og udvikling ligger markant lavere”, fortæller Dorte. Vores løsning kan udvides i etaper, ligesom vores byggeri, og vi er yderst tilfredse med løsningen til nu”.