Dynamics 365 - fremtidens økonomisystem | MB Solutions
Brug for TeamViewer? Klik her

Dynamics 365

Hvad er Dynamics 365?

Dynamics 365 er fremtidens økonomisystem.

Hvorfor?

Fordi det revolutionerer måden man hidtil har opfattet økonomisystemer på.

Hvordan?

Fordi det er cloud-baseret, hvilket vil sige at det bliver drevet fra skyen. På den måde har man altid den nyeste version, og man slipper for store investeringer i systemer - man lejer det blot for et lavt månedligt beløb.

Dynamics 365 - business edition

Fire elementer

Der er ikke noget nyt om release-dato endnu, men vi ved - i kraft af vores Microsoft partnerskab, at det bliver i løbet af foråret 2018.

Det bliver en kombination af et ERP system og et CRM system, og foreløbig peger informationerne i retning af at det bliver bygget op omkring fire moduler. 

ERP delen bliver således dækket af Financials modulet, og CRM delen bliver delt op i tre moduler - med hver sit fokusområde.

Læs om de enkelte moduler nedenfor.

Dyn 365 Financials

Dyn 365 Sales

Dyn 365 Marketing

Dyn 365 Customer Service

egen afdeling med fokus på dynamics 365

MB Solutions har egen afdeling med fokus på 365 løsninger - altså cloudløsninger hvor både Office 365 og Dynamics 365 er kerneområder.

Afdelingen har specialiseret sig i rådgivning, implementering, uddannelse, support, backup og sikkerhed til cloudløsninger. Kort sagt, en afdeling med fokus rette mod skyen, og de muligheder der ligger dér.

Afdelingen har egen hjemmeside som du kan tilgå her

Næste skridt?

Der er mange ting som skal afklares inden man skifter økonomisystem. Derfor er det naturligt at starte processen med at spare med nogle udefra, som har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi og som har erfaring med at implementere IT. 

MB Solutions har eksisteret siden 1994, og vi har kompetencerne til at rådgive Jer omkring løsninger, til at konfigurere og implementere en samlet løsning.