Effektivitetsmæssige udfordringer - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Effektivitetsmæssige udfordringer

Fra det lokale miljø til cloud

Fra det lokale miljø til cloud: Effektivitetsmæssige udfordringer.

Den globale pandemi tvang os alle til at skifte til hybrid- og hjemmearbejde – og mange virksomheder måtte kæmpe med at strømline deres processer og workflows.

Det er ikke så mærkeligt. Ændringen skete næsten fra den ene dag til den anden, så mange organisationer måtte ty til uegnede løsninger med usikre udgangspunkter. Symptomerne på en ikke-optimeret hjemmearbejdsløsning er mange – men det første tegn er ofte en effektivitet, der ikke er optimal.

Men hvorfor kæmper nogle virksomheder med effektiviteten i forbindelse med hjemmearbejde, mens andre trives?

 Den nye norm

Lad os gå tilbage til 2020 for at forstå, hvor tingene kan være gået galt for de virksomheder, der oplever udfordringer. Pandemien ramte, og nedlukningerne kom hurtigt. De fleste virksomheder havde grundlæggende løsninger til hjemmearbejde på plads, men brugte dem sjældent eller kun i nødsituationer.

Ændringerne skete hurtigt og skabte frygt for pandemiens indvirkning på de fremtidige forretninger. Derfor var det ikke alle virksomheder, der turde indføre nye, skræddersyede løsninger til hjemmearbejde. De sad enten fast med den begrænsede funktionalitet, de havde – og brugte forskellige lappeløsninger for at give medarbejderne komplet funktionalitet – eller de sprang over på en åben cloud-platform og indførte en ineffektiv strategi.

Hovedformålet var at give medarbejderne mulighed for at arbejde eksternt, indtil myndighederne fik styr på pandemien. Men nu, næsten to år senere, ved vi, at det ikke var en midlertidig fase. Det er en ny norm.

Som et resultat sidder mange virksomheder fast med ineffektive løsninger og strategier, der skader effektiviteten og bremser virksomhedsvæksten.

 

Derfor lider effektiviteten under hybrid- og hjemmearbejde

Der er mange grunde til, at virksomheder kæmper med effektiviteten i forbindelse med deres nuværende løsninger til hybrid- og hjemmearbejde.

For det første har de og deres forretning måske ikke de rette værktøjer på hånden. Selvom værktøjerne måske gør det muligt for medarbejderne at arbejde eksternt, kan der være en bedre løsning til netop dine forretningsudfordringer og -mål.

Tilgængelighed er en anden stor udfordring. Da medarbejdernes situation og krav til hjemmearbejde varierer meget, kan det være svært at finde en løsning, der passer til alle. Og hvis applikationen eller platformen ikke kan tilpasses medarbejdernes behov, kan effektiviteten hurtigt gå ned ad bakke.

Men med den rigtige løsning kan disse problemer løses hurtigt…