Endpoint sikkerhed - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Endpoint sikkerhed

End-point sikkerhed

Proaktiv it sikkerhed

Forhindre det ukendte, opnå proaktiv sikkerhed og styrk dine eksisterende løsninger

IT sikkerhed er et begreb som er meget bredt, og som i særdeleshed er blevet mere populært inden for de senere år. Der har været mange sager i medierne om store hacker-angreb på danske virksomheder. Ingen kan føle sig sikker, og frygten spiller en stor rolle.

Forebyggelse mod trusler, virus, malware og hvad man ellers kan kalde det, må alt andet lige være det bedste forsvar. Hvis først truslen får lov til at komme ind i organisationen kan konsekvenser være store, og derfor er der groft sagt to forskellige måder man kan anskue it-sikkerhed.

Proaktiv beskyttelse:

Den proaktive beskyttelse har til formål at eliminere truslerne inden de kommer ind i virksomhedens system. 

Reaktiv beskyttelse:

Den reaktive beskyttelse identificerer og fjerner trusler når de allerede er kommet ind i virksomhedens system.

Fra reaktiv til proaktiv sikkerhedsstrategi 

Cyberkriminalitet er et voksende problem, og det er ikke længere udelukkende økonomisk motiveret, men i større grad ses det også politisk motiveret. 

Teknologien er i konstant udvikling, og derfor er den reaktive sikkerhedsstrategi per definition altid “bagud”. Antallet af forskellige enheder er i høj vækst hvilket ses på eksempelvis IoT-enheder, og derfor er trusselsbilledet større og mere udsat end nogensinde før.

Tiden er inde til at implementere en proaktiv tilgang

For at den reaktive sikkerhedsstrategi skal virke, så skal systemet være konstant opdateret for at sikre, at det ikke er forældet. Derfor sætter det systemet under voldsomt pres, og problemet stiger i takt med hyppigere og mere sofistikerede cybertrusler.

Defensiv tilgang er vejen frem

Software som fokuserer på detektering og blokering af trusler kan være løsningen på problemet. Men disse værktøjer kan ikke stå alene, og det er derfor også vigtigt at virksomheder udvikler nogle stærkere overvågningsprocesser. På den måde vil man være et skridt foran de cyberkriminelle, og måske kan man stoppe cyberangreb inden de sker. Vigtigt er det dog at man som virksomhed begynder at gøre noget aktivt, og har en fast procedure for forebyggelse, og en fast reaktionsplan for trusselsdetektion.

Thor foresight fra danske heimdal

Heimdal Security er et dansk it-sikkerhedsfirma som i årevis har udviklet state-of-the-art sikkerhedsløsninger til både virksomheder og private.

Thor Foresight er en proaktiv sikkerhedspakke som virker forebyggende, og eliminerer truslerne INDEN de kommer ind i virksomhedens system.

Beskytter mod:

 • Ransomware, virus, spyware, APT (advanced persistent threat) blokering
 • Malware blokering
 • Exploit og Dropper blokering
 • Angrebs-kilde identifikation
 • Threat hunting
 • Multi-lag, AI drevet beskyttelse
 • Forenklet patchstyring
 • Data lækage blokering
 • Trafikbaseret malware detektion
 • Browserbaseret beskyttelse
 • Beskyttelse imod phishing
 • Adfærdsbaseret scanning