Excel - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Excel

office 365 excel

Office 365 Excel

Med Excel får du måske verdens bedste regneark, og som med Word, er der kommet ny funktionalitet i Office 365 udgaven. Den største nyhed er også her, at du kan have 2 versioner af Excel – den lokale som du sikkert plejer, og en onlineversion som du kan tilgå via en browser. Dette giver igen mulighed for også at bruge Excel via mobiltelefon eller tablet, uanset om det er Android eller IOS. Begge versioner medfølger de fleste versioner af Office 365.

Med Office 365 Excel har du alle fordelene ved en cloud-løsning, som giver dig mulighed for at dele dine excel-dokumenter fra skyen via OneDrive eller SharePoint. På den måde kan du få dine kollegaer til at læse og redigere et excel-ark for dig. Med indbygget versionshistorik er det ligeledes altid muligt at gå tilbage til tidligere versioner.

Nye features

Der kommer ofte nye features til excel for at følge med udviklingen. Og en af de seneste tilføjelsesprogrammer man kan hente er Facebook Ads Manager.

Flere og flere virksomheder benytter sig af Facebook annoncering da det har vist sig at være en effektiv markedsføringskanal, og der er således også opstået et behov for rapportering og opfølgning heraf – og der er det nye Facebook Ads Manager et perfekt værktøj til formålet.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.