Firewall sikkerhed | Cloud sikkerhed - MB Solutions
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Firewall sikkerhed

Firewall sikkerhed

definition

En firewall beskytter dig imod hackere, virus og andet malware når du bruger Wifi eller er på Internettet.

En firewall er en barriere imellem et sikkert netværk og et usikkert netværk. Og her fungerer den ud fra nogle opsatte regler, således at man kan godkende nogle netværk man stoler på. Alle andre netværk vil således være blokeret af firewall’en. 

Behov for firewall sikkerhed

Så snart man går på Internettet eller logger på et trådløst netværk er man udsat. Og de fleste af os er på Internettet flere gange om dagen, og derfor er behovet for beskyttelse steget kraftigt.

En firewall er en af de første forsvarsværker man har på sin pc eller på sine servere. En firewall er nødt til at kombineres med andre sikkerhedsprodukter, da Firewalls ikke isoleret set ikke giver en bred beskyttelse.

Firewalls beskytter rigtig godt imod såkaldte Worms, som har til formål at stjæle dine personlige oplysninger, og sende dem tilbage til hackerne.

I sådan en situation går en Firewall ind og blokerer, således at dine oplysninger ikke kan sendes ud af dit system.

Uden en Firewall er man udsat for dette.

Firewalls fås som både hardware og software, og der er også tilfælde hvor man har en firewall indbygget i sine servere. 

Grundet de mange muligheder, anbefaler vi altid, at tage en dialog med sådan nogle som os, da det er vigtigt at få den rette løsning der passer til Jer. Det er altid et dyrt bekendtskab at købe en løsning der enten er for stor eller for lille.

MB Solutions har arbejdet med rådgivning og it-sikkerhed siden 1994, og vi sidder klar til, at tage en sikkerheds snak med Jer.

Læs om vores øvrige sikkerhedsløsninger her