Fra det lokale miljø til cloud - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Fra det lokale miljø til cloud

Fra det lokale miljø til cloud

Fra det lokale miljø til cloud: En historie om digital transformation

Verden ændrede sig meget hurtigt med pandemien. Den ene dag pendlede vi til arbejde og betragtede værnemidler som noget, kirurger – og ekstreme hypokondere – brugte. Dagen efter hamstrer vi toiletpapir og værnemidler – og opsætter kluntede hjemmekontorer i håb om, at de er midlertidige.

Pandemien har været en stor omvæltning for os alle sammen. Derfor kan det føles tiltrængt at få et klap på skulderen for de utroligt hurtige og omfattende ændringer, du har foretaget og tilpasset dig. Mennesker er jo sociale væsener. Derfor føles det som et stort skridt at gå fra at se sine kolleger på kontoret hver dag til at være okay med daglige virtuelle møder.

Men hvordan ser det ud fra et forretningsmæssigt perspektiv? Hvilke ændringer skaber det pludselige behov for hjemmearbejde i din virksomhed? Og hvilken betydning får det for din virksomhed fremadrettet?

Pandemiens indvirkning

Nogle ledere og overordnede frygtede det værste. Det ville blive en udfordring at bevare den organisatoriske effektivitet under hjemmearbejde. Og hvordan i alverden skulle medarbejderne pludselig kunne samarbejde effektivt uden at sidde ved siden af hinanden?

Med nye restriktioner og nedlukninger overalt var virksomheder nødt til at handle hurtigt. Ud over den forestående frygt for usikkerhed og mistede ordrer var der nu også et presserende behov for at sikre, at den samlede drift kunne køres eksternt.

Denne vanskelige situation fik naturligvis virksomhederne til at begå nogle fejl. Tingene var nødt til at ændre sig for at bane vejen for de nye arbejdsformer – og der var begrænset tid til de store overvejelser.

Derfor er fremtiden fjernbaseret

Nu, næsten to år senere, har virksomheder og medarbejdere tilpasset sig den nye norm med hjemme- og hybridarbejde. Folk kan godt lide fleksibiliteten, når de kan rulle ud af sengen, brygge kaffe og arbejde fra hjemmekontoret.

Og det har vist sig, at – med de rigtige strategier og værktøjer – kan en fjernbaseret arbejdskultur gavne virksomhedens effektivitet og økonomiske succes. Nøglen er at bruge de rigtige strategier og værktøjer, så alle dine medarbejdere kan arbejde sammenhængende, sikkert og strukturelt – hvor som helst.

Men der er udfordringer … cloud-migrering – uden den rigtige partner – er én af dem!