Innovation med Azure - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Innovation med Azure

Innovation med azure

Din innovationsevne har altid været et konkurrenceparameter – men i en mere og mere digitaliseret verden, hvor kravene om konstant fornyelse af forretningsmodellen og hurtigere time-to-market hersker i bedste velgående, så er din evne til at innovere helt central for din virksomheds overlevelse.

Og mere end nogensinde før er virksomhedernes innovationsevne drevet af teknologi. Disruption, Big Data og IoT er bare nogle af de frontløbere, der har meldt sig på banen i innovationskapløbet.

Med cloud har du en teknologi, der understøtter effektivitet, hastighed og fleksibilitet i din innovationsevne – og det er en kæmpe fordel for både små og mellemstore virksomheder. Cloud giver altså din virksomhed mulighed for at styrke din innovationsevne og konkurrere på lige fod med de store virksomheder.

Innovation med Microsoft Azure skaber forretningsværdi
De virksomheder, som arbejder med et cloud-first mindset, og som er rutinerede brugere af de tilgængelige tjenester i skyen, er både mere innovative og fleksible i forhold til ændringer i markedstendenser og/eller samarbejder, end virksomheder der ikke har taget skridtet mod cloud endnu.

Kort sagt, så er større brug af tjenester i Azure helt grundlæggende for digital transformation og udvikling.

Essensen af Azure handler om at udnytte alle de komponenter og services, som Microsoft stiller til rådighed – så det gælder om at bruge skyen som mere end bare en hosting-platform.

Så i stedet for selv at kode fra bunden, drager din virksomhed stor fordel af, at Microsoft driver innovationen og udvikler plug n’ play-services og -komponenter, der er testet og klar til at give værdi til din forretning gennem Azure.

Ved at udvikle sig i skyen får din virksomhed samtidig frigivet en masse tid og ressourcer til at kunne videreudvikle forretningen – og komme et skridt længere foran konkurrenterne.

Hvis du overvejer Azure, men har svært ved at se hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.

 

Læs også: Cloud backup må ikke undervurderes, Største cloudfordele: økonomi og fleksibilitet, Cloud vs on-prem – hvad er mest sikkert?