IT udstyr til din virksomhed | Professionel rådgivning og indkøb
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

IT Udstyr

Salg af it udstyr

Få købt det rigtige udstyr og spar penge

Vores indkøbsafdeling hjælper Jer når I skal investere i nyt udstyr. Siden 1994 har vi indkøbt hardware for vores kunder, og vi har lært at der er rigtig mange penge at spare ved ikke at købe for stort eller for småt.

Man skal købe hardware der matcher sine behov – det modsatte er alt for dyrt i den sidste ende.

Vi kender det sikkert allesammen – at købe en PC eller smartphone der kan MEGET mere end hvad vi har brug for – og dét betaler man også for.

Alternativt skal man heller ikke underkøbe sit udstyr – det er mindst lige så meget spild hvis man køber noget der ikke kan det, man har brug for.

Vores indkøbsafdeling sidder klar til at hjælpe Jer i købsprocessen, og på grund af vores indkøbsvolume kan vi i 95 % af tilfældene, tilbyde priser der er lavere end markedspriserne.

Vores indkøbere interesserer sig rigtig meget for, hvad der sker med den teknologiske udvikling, så du kan være helt sikker på, at blive mødt med kompetent rådgivning. 

Vi indkøber udstyr hos forskellige leverandører, og er derfor i stand til at vælde den leverandør der tilbyder de bedste priser og vilkår i øvrigt.

Vi tilbyder dag-til-dag levering, samt en masse andre fordele som eksempelvis mulighed for supportaftale, finansiering samt leasing af udstyr.

Vi skelner imellem to typer af it udstyr; til arbejdspladser (også kaldet workstations), og AV udstyr til mødelokaler. Klik på de to billeder nedenfor, og læs mere om de forskellige muligheder.