Hardware til arbejdspladser | Professionel rådgivning & indkøb af IT
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Arbejdspladser

hardware til arbejdspladser

Det du mangler

Vi kan levere alt software og hardware til arbejdspladser, og nedenstående er blot de typiske produkter vi køber hjem for kunder.

Så næste gang du er på udkig efter nogle af nedenstående produkter, så ring lige ind til os først – og lad os give dig en pris på det.

Vi er billigere end du tror.

Vi kan levere fra dag-til-dag, og hvis du har behov for support kan vi også tilbyde dette. Vil du vide mere om mulighed for supportaftale, finansiering eller leasing, så kontakt os i dag på 76 49 83 00, eller skriv til salg@mb-solutions.dk

Bærbar, Desktops & workstations, Skærme, Tablets, Tastatur og mus, Opladere, Computertasker & sleeves, USB & flash RAM, Computerhøjtalere, Kabler, Eksterne harddiske, Interne harddiske, Webkameraer, Grafikkort, Hovedtelefoner, Smartphones, Batterier til smartphones, Stationære IP-telefoner, Printere & kopimaskiner, Scannere, Printerpapir & toner 

…og meget andet -> giv os et ring og lad os hjælpe dig

Hvordan fungerer det?

I ringer blot til vores salgsafdeling på 76498300 eller sender en e-mail til salg@mb-solutions.dk, og herfra tager vi en snak om Jeres behov og hvad I er på udkig efter.

Vi får varer hjem fra dag-til-dag, så alt afhængig af Jeres behov, så kan vi hurtigt levere Jeres varer.

Vi kan også samle varerne, såfremt der er tale om eks. en PC eller lignende.