Microsoft Azure | MB Solutions er specialister i [Azure]
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Microsoft Azure

Microsoft azure

hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure blev etableret i 2010, og er i dag én af verdens største datacentre med over 60 regioner rundt om i verden. Det er således en komplet it-infrastruktur Microsoft stiller til rådighed for kunder, lille som stor.

For mere info om Hvad er Azure – klik her

MB Solutions
MB Solutions Azure Assessment

Fordele ved Microsoft Azure

Den helt store fordel ved Microsoft Azure er den store fleksibilitet. 

Du betaler kun efter forbrug, og hvis du får brug for mere kapacitet kan du skalére op eller ned, så det matcher din virksomheds behov.

En anden fordel er at hele platformen er cloud-baseret, og dermed slipper du for omkostninger til drift og investeringer i hardware.

Økonomi spiller også ind

Økonomi er mange ting hvad angår cloud, for der er forskellige typer af omkostninger man er nødt til at medtage hvis man kigger på økonomien i et skifte til en cloudløsning.

Hvis vi tager udgangspunkt i at den nuværende løsning er en fysisk installation, så er der en masse driftsomkostninger som hardware, køling, strøm, bemanding osv. som man alt andet lige vil slippe for – ved et skifte til en cloud-platform.

Desuden 

Noget andet er at se på de lidt mere indirekte omkostninger som licenspriser, mangel på innovation og ressourcer og services

Vi hjælper dig med rejsen til Azure

Få et beslutningsgrundlag

Flytning til Azure

Automation af driften

MB Solutions Azure assessment
MB Solutions Azure Migrering
MB Solutions Azure automation

Vores Azure Assessment giver dig et detaljeret og fakta-baseret beslutningsgrundlag. Jeres nuværende infrastruktur bliver gennemanalyseret af vores konsulenter med alt fra hardware til software. Resultaterne fra analysen samles i en rapport som indeholder ROI, migreringsplan samt tidsplan.

Vi tager ansvaret for hele flytningen hvor vi med udgangspunkt i en migreringsplan tager højde for tekniske udfordringer og mulige showstoppere. 

Vores automation software kan finde områder hvor der kan laves automatiske processer som kan frigive endnu flere ressourcer. Det er muligt der hvor der er mange manuelle, rutineprægede opgaver – ofte tidskrævende.