PRODUKTER

Microsoft Intune

Intune gør det muligt at administrere og beskytte alle slutpunkter på ét sted

Intune er Microsofts omfattende løsning til enhedshåndtering, herunder overvågning og kontrol af enheder. Værktøjet giver os mulighed for at administrere enheder (PC’er, mobile enheder og virtuelle maskiner) fra skyen, hvilket sikrer overholdelse af sikkerhedspolitikker og konfiguration.

Fleksibilitet, skalerbarhed og automatisering

En af fordelene ved Microsoft Intune er dens fleksibilitet og skalérbarhed. Den gør det muligt for virksomheder at tilpasse deres enhedsstyring efter deres specifikke behov og vækst.

Intune gør det også nemt at distribuere apps, konfigurationer og sikkerhedspolitikker til alle de tilsluttede enheder, hvilket sikrer, at de altid er opdaterede og overholder virksomhedens standarder.

Bliv klogere på Modern Workplace og Device Management

Hvad er Modern Workplace?

Den nye, hybride verden kræver, at virksomhederne genovervejer deres måde at arbejde på. Opdag, hvordan du kan øge fleksibiliteten i den nye, digitale verden.

Device Management

Device Management er en afgørende komponent for enhver moderne virksomhed. Det muliggør høje standarder for IT-sikkerhed, effektive arbejdsprocesser og minimerer nedetid.

Windows Autopilot

Windows Autopilot forenkler og fremskynder implementeringen af nye Windows-enheder i virksomhedens IT-miljø. Værktøjet gør det nemt at distribuere enheder til medarbejdere uden behov for manuel opsætning.

// Vil du blive klogere på mulighederne med Managed Services?

Book et opkald