Next Generation Cloud Provider - Azure løsninger | MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Next Generation Cloud Provider

next generation cloud provider

Next generation cloud provider

MB Solutions A/S vil være Danmarks største leverandør af næste generations cloud-services

MB Solutions A/S har fået flere muskler, og målet er klart – at blive blandt Danmarks største leverandører af cloud-services og digital transformation til danske virksomheder.

MB Solutions A/S - next generation cloud provider

 I et strategisk samarbejde med Tech Data, amerikanske NetEnrich og Microsoft satser MB Solutions på at
blive virksomhedernes foretrukne partner, når IT-installationen skal flyttes i ”skyen
”.

MB Solutions A/S blev grundlagt i 1994 med fokus på at hjælpe virksomheder med it-drift og bruger-support, og har siden 2003 drevet eget hostingcenter.

De senere års udvikling af cloud services har betydet, at virksomheden i stadig større grad har lagt fokus og ressourcer på at levere cloudløsninger.

”Vi har altid gjort meget ud af at være på forkant med den teknologiske udvikling, og vi oplever lige nu, at flere og flere virksomheder ønsker at udnytte de mange muligheder, som de store cloud-leverandører tilbyder. Vi har selv taget det store spring og er godt i gang med at migrere vores egne datacentre til Microsoft Azure”, fortæller administrerende direktør og virksomhedsejer Bo Melson.

Cloudløsninger giver for mange virksomheder umiddelbart en lang række fordele som hurtig skalerbarhed, høj sikkerhed og lavere omkostninger. Andre vigtige årsager til at flytte sin IT-infrastruktur i skyen er adgangen til nye services som kunstig intelligens, big data analytics samt billedgenkendelse etc.

Samtidig viser undersøgelser blandt IT-chefer, at IT-afdelingerne er så hårdt hængt op af drift, at man helt har opgivet at være innovative. Med en migrering til skyen frigives ressourcer fra den basale IT-drift og overvågning, og da 24/7-support kan outsources til MB Solutions, kan den forretningsmæssige og digitale innovation, i højere grad komme i fokus hos kunderne.

Rigtig mange virksomheder er klar til migrering, men er usikre på, hvordan man griber det an, og hvad de økonomiske konsekvenser bliver. Samtidig bruges alle ressourcer på den daglige drift, så der ikke er overskud til at gennemføre en forandringsproces.

Analyse, migrering, drift og support af cloudløsninger

For at kunne implementere strategien, har MB Solutions netop indgået et strategisk partnerskab med Tech Data og den amerikanske virksomhed NetEnrich, som er nogle af verdens største cloud integratorer med over flere tusinde uddannede cloud services medarbejdere.

”Vores partnerskab med Tech Data og NetEnrich har med ét slag givet os adgang til over 1000 specialister inden for cloud-teknologien, og dermed adgang til NetEnrich’s koncepter og produkter inden for analyse, migrering og automatiseret driftssupport af cloudløsninger. Sammen med vores egne erfaringer med migrering og mere end 20 års erfaring med IT-drift, tilbyder vi at indgå i et partnerskab omkring design og drift af virksomhedens fremtidige IT-infrastruktur. Sammen med Tech Data og Netenrich har vi kompetencerne og kapaciteten til at håndtere selv meget store IT-installationer i skyen”, siger Bo Melson.

”Udgangspunktet er en såkaldt assessment, som giver et komplet beslutningsgrundlag omkring tekniske og økonomiske fordele og udfordringer ved at flytte løsninger til skyen, og giver forslag til design, migration og tidsplan. Hvis man vælger at starte en migrering, tager vi ansvaret for hele eller dele af migreringen, og efterfølgende kan vi levere et komplet koncept omkring drift- og optimeringsservices”, fortæller Bo Melson.

MB Solutions A/S - Azure løsninger
MB Solutions - partner med NetEnrich
MB Solutions - certificeret Microsoft partner
MB Solutions - strategisk TechData partner

Næste generation af cloud løsninger

”Vi vil levere næste generation af cloud-løsninger, som dels betyder en nem og meget hurtig adgang til nye cloudapplikationer, dels en stadig større automatisering af driften, og ikke mindst en meget høj fleksibilitet både hvad angår kapacitet, løsningsportefølje og omkostninger – til glæde for vores kunder”, siger ejer Bo Melson.

Med adgang til verdens største serverrum i skyen, og en række helt nye løsninger som f.eks Microsoft 365, Dynamics 365 Business Central og Azure platformsservices, samt strategisk samarbejde med globale cloud services providers som Tech Data og NetEnrich – kan vi garantere den bedst mulige overgang til skyen.

”I Tech Data er vi meget glade for at kunne hjælpe MB Solutions i deres digitale transformation og ambition om at blive én af Danmarks førende Cloud Services Providers. Ved hjælp af Tech Data’s StreamOne Cloud Marketplace og en række services fra vores eco-system partnere som NetEnrich, kan vi understøtte MB Solutions med markedets mest innovative platforme til at udvikle og levere deres cloudservices på” – fortæller administrerende direktør i Tech Data Denmark, Martin Trolle.

Vi tilbyder

Assessment

Migrering

Automation & Optimization

MB Solutions Azure assessment
MB Solutions Azure Migrering
MB Solutions Azure automation

En Assessment giver Jer et beslutningsgrundlag for hvornår og hvordan en migrering kan finde sted. Ligeledes indeholder den et fuldt overblik og økonomi og ROI på migreringen og den efterfølgende drift.

Flytningen af data gennemføres til en fast pris og tid.

Et driftskoncept med høj grad af automatisering, hvor vi kan overtage alle typer af driftsopgaver

Om MB Solutions:

Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring med hosting og drift af IT Infrastruktur fokuserer, MB Solutions på analyse, migrering og drift af cloud-løsninger. Vores tætte partnerskaber med TechData, NetEnrich og Microsoft giver os en unik position i Danmark, hvor vi kan hjælpe såvel små som store virksomheder med at komme sikkert i skyen.  Vi leverer et beslutningsgrundlag, vi hjælper med at gennemføre migreringen, og efterfølgende leverer vi drift- og optimeringsservice, som sikrer økonomiske fordele fra starten.

TechData: 

TechData er MB Solutions’ cloud-distributør som forbinder os til cloud-løsninger og produkter over hele verden.

NetEnrich:

Amerikanske NetEnrich har mere end 1000 specialister indenfor Microsoft teknologier. Deres fokus er på rejsen fra on-premise til Azure, herunder Azure site recovery, backup, disaster recovery, IaaS/PaaS og sikkerhed.