Nyheder | MB Solutions - IT rådgivning og implementering siden 1994
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Nyheder

Nyheder

Ny medarbejder

14. juni 2021

Velkommen til Emil Poulsen som er startet som lærling. Emil sidder i vores Servicedesk, og er i gang med sin uddannelse som Datatekniker.

Ny medarbejder

1. juni 2021

Velkommen til Ranny Kalsi som er startet som Konsulent. Ranny sidder i vores driftsafdeling og arbejder med vores platform, som ligger i Microsoft Azure.

Ny medarbejder

1. maj 2021

Velkommen til Nikolaj Funch Jensen som er startet hos os som Konsulent. Nikolaj kommer ligeledes til at arbejde i København, i vores nyåbnede afdeling.

Ny medarbejder

1. april 2021

Velkommen til Erling Rokstad som er startet hos os som Konsulent. Erling kommer til at arbejde i København hvor vi netop har åbnet en satellitafdeling.

Kombineret Oracle og Azure-løsning til Lokal Forsikring

2. december 2020

MB Solutions har i samarbejde med Sysco migreret Lokal Forsikring fra en lokal hosting til en kombineret løsning i Oracle og Azure Public Cloud. 

Bliv forandringsparat med en cloud-løsning

24. juni 2020

Aldrig har danske virksomheder fokuseret på at være mere forandringsparate, end de gør i dag. Men samtidig er mange usikre på, hvad det er for nogle forandringer, de gør sig parate til.

Derfor får du succes med Cloud

27. maj 2020

Langt de fleste succesfulde virksomheder har én helt central ting til fælles: de bruger alle sammen cloud som strategisk fundament til at vækste forretningen.

Innovation med Azure øger konkurrenceevnen

15. maj 2020

Din innovationsevne har altid været et konkurrenceparameter – og med cloud har du en teknologi, der understøtter effektivitet, hastighed og fleksibilitet i din innovationsevne. 

Sikkerhedsråd til hjemmearbejdspladsen

5. maj 2020

Under Covid-19 er der rigtig mange af os som har arbejdet hjemmefra, og stadig gør. I den forbindelse har vores sikkerhedsspecialister udarbejdet en række retningslinjer som sikrer at du fortsat kan arbejde hjemmefra, og ikke kompromittere din virksomheds it-sikkerhed.

Er din virksomhed i udvikling eller afvikling?

27. februar 2020

I dag er det ikke længere et spørgsmål om on-premise eller cloud, men snarere et spørgsmål om, hvornår og hvordan du går over til en cloud-løsning.

Det danske erhvervsliv har krævet, og gør stadig i rigtig høj grad, at vi søger at udvikle vores forretning – ligesom vi som medarbejdere og virksomhed skal være omstillingsparate. Vi skal kunne reagere på nye konjekturer, samarbejder, forretningsområder med mere, hvis vi vil kunne konkurrere om kundernes opmærksomhed og gunst i 2020.

Sådan beslutter du, om du skal gå cloud

2. januar 2020

Beslutningen om at gå fra on-premise til cloud er ikke altid en nem beslutning. Den kommer ikke ud af det blå og kræver nøje overvejelser, før du kan være sikker i din beslutning. Men vejen til den rigtige beslutning kan godt være kompliceret, fordi der er flere overvejelser og parametre, du skal basere dit beslutningsgrundlag på.

3 tegn på tiden er inde til Cloud

17. december 2019

Udvikling. Fremskridt. Innovation.

Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at ét eller flere af de ord pryder overskriften på langt de fleste forretningsstrategier rundt omkring i erhvervsdanmark.

Og vil danske virksomheder følge med den øgede digitalisering som konstant skaber nye forretningsmuligheder, så kræver det, at virksomhederne har investeret i en fremtidssikret og fleksibel IT-løsning – og cloud er den løsning.

Cloud backup må ikke undervurderes

31. oktober 2019

Selvom cloud-løsninger har mange fordele er der også en simpel, men også alvorlig ulempe. Det er desværre ikke alle, nye som garvede, cloud-virksomheder, der gør sig de nødvendige overvejelser, når de skal vælge backup til deres cloud.

Det betyder, du skal på jagt efter den rigtige backup-løsning til lige præcis din virksomhed. Derfor giver vi 3 punkter, du skal være opmærksom på, når du skal vælge backup.

Største cloudfordele: økonomi og fleksibilitet

17. oktober 2019

Rejsen op i skyen er på mange måder en stor omvæltning for flere virksomheder. Men cloud har helt fundamentale fordele for din forretning – og du kan få dem her.

Cloud vs on-prem - hvad er mest sikkert?

4. oktober 2019

Hvor sikker er en cloud-løsning overhovedet?  Overvejelserne om overgangen fra on-premise til cloud har stået på i flere år. Især bekymringen for virksomhedens data fylder meget i overvejelserne. Bliv lidt klogere på sikkerheden her.

5 Myter om cloud - #5 - "Oversized" løsning

18. juni 2019

Når en cloudløsning sættes op ud fra nogle bestemte kriterier, så er der i rigtig mange tilfælde massevis af løbende optimeringsmuligheder. Det er bare ikke altid at disse udnyttes, og i sådanne tilfælde står man tilbage med løsning som kan være “oversized” med op til 30-40 % i cloud spend.

5 Myter om cloud - #4 - ingen support

28. april 2019

Noget af modstanden mod cloud går på at så snart man får en cloudløsning, er man overladt til sig selv med hensyn til support. Dette er dog kun den halve sandhed, og for alvor her hvor lokale Microsoft Cloud Partnere giver dig endnu flere fordele.

5 Myter om cloud - #3 - cloud er usikkert

10. april 2019

Sikkerheden i cloud er generelt meget høj, uanset hvilken af de store leverandører vi taler om. Vores ekspertise er Microsoft Azure, og du kan læse med her, og blive klogere på hvorfor netop Azure er det sikreste sted at opbevare dine data.

5 Myter om cloud - #2 - cloud er dyrt

5. april 2019

At cloud skulle være dyrt, er noget vi hører ret ofte. Men det er kun den halve sandhed, for økonomi er mange ting hvad angår cloud.

Derfor skal der medregnes en række faktorer, som i langt de fleste tilfælde viser, at cloud er billigere end at drive en fysisk installation. Læs mere uddybende om cloud og økonomi her

5 Myter om cloud - #1 - der er lang latency

4. april 2019

Når man bruger Internettet som transportlag, vil der altid være mulighed for latency, men der er rigtig mange tiltag man kan lave, for at undgå det. Læs med her

5 tegn på tiden er inde til cloud - #5

26. marts 2019

5 tegn på tiden er inde til Cloud ➟ Din virksomhed begynder at have problemer med ”Shadow IT”

Hvis du oplever at dine medarbejdere begynder at bruge uautoriserede tredjepartsprogrammer til at hjælpe dem i deres arbejdsdag, så er det på tide at imødekomme dette ønske.

På den måde undgår du at din virksomhed udsættes for alvorlige sikkerhedstrusler. Hvis du kan genkende udfordringen i din virksomhed, er tiden måske også inde for dig.

Vores Azure Services kan hjælpe dig med vejen fra A til B. Hvad enten du mangler beslutningsgrundlag, hjælp til migrering, eller hjælp til drift, så kan vi løse opgaven. Læs mere her, eller ring ind på 76498300

5 tegn på tiden er inde til cloud - #4

22. marts 2019

5 tegn på tiden er inde til Cloud➟ Systemerne begynder at blive langsomme

Med mindre dine servere og software er nye, vil du formentlig have opdaget at der opstår flaskehals nogle steder. Tingene begynder at blive langsommere, og det bliver svære og svære at få hjælp til at løse det, da det er svært at supportere ældre systemer.

Med en cloud-løsning har du altid adgang til de nyeste opdateringer, og du slipper for besværet med at skulle opdatere dine systemer én gang for alle. Hvis du kan genkende udfordringen i din virksomhed, er tiden måske også inde for dig.

Vores Azure Services kan hjælpe dig med vejen fra A til B. Hvad enten du mangler beslutningsgrundlag, hjælp til migrering, eller hjælp til drift, så kan vi løse opgaven.

Ny medarbejder

14. marts 2019

Velkommen til Jeppe Vestertjele, som er vores nye Seniorkonsulent. Jeppe kommer til at indgå i vores stærke konsulent-team, som altid er klar til at hjælpe vores kunder.

5 tegn på tiden er inde til cloud - #3

8. marts 2019

5 tegn på tiden er inde til Cloud➟ For meget fokus på drift og for lidt overskud til innovation

Hvis din virksomhed er nået dertil hvor drift fylder mere end innovation, så er det værd at overveje cloud-vejen.

Manglende innovation kan have store konsekvenser for din virksomheds forretning. Hvis du kan genkende udfordringen i din virksomhed, er tiden måske også inde for dig.

Vores Azure Services kan hjælpe dig med vejen fra A til B. Hvad enten du mangler beslutningsgrundlag, hjælp til migrering, eller hjælp til drift, så kan vi løse opgaven.

5 tegn på tiden er inde til cloud - #2

1. marts 2019

5 tegn på tiden er inde til Cloud➟ Nuværende IT-sikkerhed ikke rustet til fremtiden

“Din nuværende løsning er højest sandsynlig ikke baseret på State-of-the-art sikkerhedsteknologi, og du har ikke mulighed for at opgradere grundet dine budgetter.” – et sådant scenarie er desværre blevet helt almindeligt, men ikke desto mindre efterlader det en masse virksomheder i en sårbar situation, i et stærkt stigende marked for IT-kriminalitet.

En løsning i Cloud giver dig en masse muligheder for at forbedre din IT-sikkerhed, og priserne er helt anderledes lave i forhold til On-Premise installationer. Hvis du kan genkende udfordringen i din virksomhed, er tiden måske også inde for dig.

5 tegn på tiden er inde til cloud - #1

1. marts 2019

5 tegn på tiden er inde til Cloud➟ din nuværende platform kan ikke håndtere dine nuværende og fremtidige ønsker.

Din virksomhed udfordres af et marked i konstant forandring, men din it-platform gør dig handlingslammet til en vis grænse.

Det er omkostningstungt at opgradere din kapacitet, da det vil kræve nyt hardware eller øget bemanding.

Flytning til Cloud giver dig friere hænder, og du kan skalere din kapacitet op eller ned efter dit behov. Ligeledes giver Cloud dig adgang til en række Services som løser dine udfordringer væsentligt billigere end fysiske installationer. Eks. SQL-as-a-Service, hvor du lejer istedet for at eje. Hvis du kan genkende udfordringen i din virksomhed er tiden måske også inde for dig.

DialogNet - næste generations intranet

25. februar 2019

Få alle medarbejdere som aktive brugere af virksomhedens Intranet.

DialogNet gør op med de klassiske udfordringer ved Intranet – uoverskuelige mængder af information, énvejskommunikation, og at det ikke er bygget til mobile medarbejdere.

Udviklet til organisationer med mange medarbejdere uden fast it-arbejdsplads.

Læs mere om DialogNet, og book en online demo her

Cloud assessment - få det rette beslutningsgrundlag

10. februar 2019

Cloud computing er større end nogensinde før – over 50 % af virksomheder i Danmark har ifølge Danmarks Statistik taget cloud computing til sig, og trenden fortsætter.

Overvejer din virksomhed at komme i cloud, så lad os komme med et oplæg på hvordan din virksomhed kommer fra A til B, og opnår de muligheder og besparelser som cloud medfører.

Vil du vide mere om vores Cloud Assessment Service, så læs med her

Tal med os om dine muligheder - helt uforpligtende

1. februar 2019

For bare få år siden var der ikke mange virksomheder som havde cloud med i deres fremtidige it-setup.

Det er der til gengæld i dag, og spørgsmålet er i mindre grad om man skal eller ej. De virkelige spørgsmål i dag lyder mere som “hvordan skal jeg starte med cloud?”, “hvilken løsning passer bedst til min virksomhed?”, “hvordan flytter jeg data?”

Hvis du sidder med lignende spørgsmål, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for du får et beslutningsgrundlag med afsæt i din virksomhed og dennes ressourcer.

Vi hjælper dig med dit næste træk – klik nedenfor, eller ring til os på 76498300.

Ny medarbejder

1. februar 2019

Ny medarbejder Velkommen til Per Holm, som er startet som Service Delivery Manager. Per skal blandt andet sikre, at vi hele tiden leverer den rette service til vores kunder.

MB Solutions indlæg på Cloud Partner Day

26. januar 2019

Vores administrerende direktør Bo Melson afholdte indlæg på årets Cloud Partner Day. En spændende fortælling om ændring af fokus fra traditionel hosting til en “Next Generation Cloud Provider” i Microsoft Azure.

MB Solutions går Cloud-vejen med ny strategi

18. januar 2019

I starten af 2018 annoncerede vi at vi fremover vil fokusere 100 % på Azure, og samtidig flytte vores eget datacenter dertil.

Det har givet masser af genlyd i markedet, hvor både kunder og samarbejdspartnere har taget rigtig positivt imod det.

Blandt andet er vi blevet inviteret til Cloud Partner Day afholdt af, hvor vores direktør fortæller om vores overvejelser bag beslutningen, samt deler ud af vores erfaringer.

Vi er stolte over invitationen, og vi håber selvsagt at andre lader sig inspirere til også at flytte data ud i Azure.

Oversigt over Azure Services

10. november 2018

Azure Services – én af de (vel nok) største fordele ved en cloud transformation

Der er mange årsager til at det kan være fornuftigt at flytte sin IT til Azure, men én af de vigtigste er adgang til nye Services.

Services som man ellers aldrig ville kunne komme i nærheden af ved en fysisk installation. Og disse Services kan være afgørende for om din virksomhed er konkurrencedygtigt nu, også i fremtiden.

Læs mere om Azures mange Services her

MB Solutions med i amerikansk nyhedsmedie

7. juli 2018

Vores strategiske samarbejdspartner NetEnrich, som har HQ i USA har været i de amerikanske medier om netop deres case med MB Solutions. Læs mere om det her

Gratis e-bøger

7. juli 2018

MB Solutions har igennem vores strategiske samarbejdspartner NetEnrich, fået udarbejdet en lang række e-bøger om cloud, digital transformation og meget mere. Alt dette stiller vi gratis til rådighed.

Nye avancerede cloud-løsninger

28. maj 2018

MB Solutions har fået flere muskler, og målet er klart – at blive blandt Danmarks største leverandører af cloud-services og digital transformation til danske virksomheder.

Få cloud backup - selvom dine data ligger lokalt

18. december 2017

Uanset om dine data ligger i skyen eller lokalt er det muligt at få en backup i skyen. MB Solutions tilbyder en cloud connect løsning til din lokale løsning. 

MB Solutions leverer cloudløsning til Frontpeople

24. november 2017

Frontpeople har valgt MB Solutions som leverandør af deres cloudløsning, som er en kombineret Office 365 og Azure-løsning.

Ny hjemmeside i luften

10. november 2017

MB Solutions har fået ny hjemmeside – nyt logo, nye muligheder – samme DNA.