Office 365 programmer - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Office 365 programmer

office 365 programmer

En hel programplatform til din virksomhed

Microsoft Office 365 er en unik samling af programmer, der er udviklet for at gøre din hverdag nemmere. Foruden de kendte programmer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook, er der kommet en lang række nye programmer som: OneNote, Sway, SharePoint, Teams, Delve, PowerApps, OneDrive m.fl.

Microsoft Office 365 er en såkaldt cloudbaseret løsning, hvilket betyder at du og dine kollegaer altid har den samme program-version, og altid den sidste nye. Mest af alt, betyder det at du kan opbevare dine filer i det man kalder for Skyen (cloud).

Microsoft Office 365 åbner for en helt ny verden af muligheder, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænser. Det kan som daglig bruger virke uoverskueligt – hvilken pakke skal jeg vælge?, hvordan kommer jeg i gang?, hvad koster det? og hvad med sikkerheden? – Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med.

Vi vil gerne invitere dig til et gratis inspirationsmøde så du kan se nogle af de mange nye muligheder, og få ideer til hvordan Office 365 kan understøtte din virksomhed endnu bedre.

Rådgivning

En succesfuld implementering af Office 365 kræver en række valg. Office 365 giver en masse nye muligheder, men som organisation kan det være svært at håndtere dem alle. Det afgørende er at vælge de funktioner, der giver størst værdi og så sikre, at man får succes med implementeringen. 
MB Solutions’ erfarne konsulenter hjælper dig med at træffe de rigtige valg:

  • Hvilken Office 365 licens skal man vælge?
  • Hvordan håndteres sikkerheden omkring adgang og data?
  • Samspil med andre applikationer?
  • Hvordan migreres data?
  • Behov for uddannelse?
  • Behov for løbende support?
  • Etc.