Office 365 services - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Office 365 services

office 365 services

Rådgivning

En succesfuld implementering af Office 365 kræver en række valg. Office 365 giver en masse nye muligheder, men som organisation kan det være svært at håndtere dem alle. Det afgørende er at vælge de funktioner, der giver størst værdi og så sikre, at man får succes med implementeringen. 
MB Solutions’ erfarne konsulenter hjælper dig med at træffe de rigtige valg:

  • Hvilken Office 365 licens skal man vælge?
  • Hvordan håndteres sikkerheden omkring adgang og data?
  • Samspil med andre applikationer?
  • Hvordan migreres data?
  • Behov for uddannelse?
  • Behov for løbende support?
  • Etc.

Administration af licenser:
Vi håndterer licensadministrationen og sikrer, at tingene fungerer. Vi kan stå for oprettelse og tildeling af rettigheder til de enkelte brugere, og i forbindelse med en supportaftale står vi for den løbende brugeradministration.

Migrering af data:
Vi sørger for etablering af den nye mailløsning, filsystem og håndterer flytningen af data fra den nuværende løsning. 

Integration:
Office 365 står sjældent alene, men skal fungere sammen med andre applikationer, eksempelvis dit økonomisystem. I MB Solutions er vi eksperter i at sikre et effektivt samspil mellem Office 365 og applikationer, der kører på servere i virksomheden, i et hosting center eller måske i Azure.

IT Sikkerhed:
Office 365 er omfattet en lang række certificeringer og godkendelser som eks. ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27018, Den Europæiske Unions standardkontraktklausuler, SOC 1 og 2, og mange flere.

Der kan dog være omstændigheder og forhold, der gør, at du har behov for at tilvælge ekstra beskyttelse, eksempelvis udvidet backup-services. Under alle omstændigheder er det fornuftigt at overveje, hvordan brugerne kan og må tilgå løsningen. 

Uddannelse:
Den rigtige uddannelse af brugerne er afgørende for, hvor hurtigt man får udbytte af Office 365, og kan erstatte en masse skjulte omkostninger, hvor medarbejderne hver især bruger tid på at prøve sig frem og finde ud af hvordan tingene fungerer. 
Vi tilbyder såvel åbne kurser som lukkede firmakurser, og vi sammensætter gerne et forløb for netop din virksomhed.

Helpdesk:
Nem og hurtig adgang til hjælp for den enkelte bruger er afgørende for brugertilfredsheden og produktiviteten. Vores helpdesk er bemandet med medarbejdere, der har mange års erfaring i håndtering af brugerproblemer, og som desuden hurtigt kan eskalere til et bagland af specialister. 
Som en del af en supportaftale får du adgang til vores video bibliotek og ”Tips og Tricks”, som hjælper den enkelte bruger til hurtigt at ”komme videre”, og løbende udvide sin brug af Office 365.