Office 365 sikkerhed - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Office 365 sikkerhed

office 365 sikkerhed

Office 365 SIKKERHED

Sikkerhedsniveauet i Office 365 er særdeles højt, og undersøgelser har vist at Microsofts cloudtjeneste har den største tillid blandt Fortune 500 virksomheder.

Men som med alt andet, så er der ikke noget der er perfekt, og der er også områder hvor sikkerheden i Office 365 kan forbedres.

Ganske vist er sikkerheden generelt rigtig høj, men der er situationer hvor sikkerheden kan blive kompromitteret – som det eks. er tilfældet når medarbejdere har Office 365 installeret på deres smartphone, hvor de også har eks. Facebook, Instragram samt andre eksterne apps installeret.

Vi anbefaler altid at vores kunder forholder sig til deres trusselsniveau i forhold til risiko, og sætter risikoen i relation til konsekvenser.

På den måde vil man danne sig et overblik over hvilke områder der er kritiske for ens virksomhed, og måske også nogle området hvor det er tåleligt at være i risiko for sikkerhedsbrud.

Vi arbejdere med flere forskellige leverandører af sikkerhedsløsninger, men fælles for dem alle er at de leverer state-of-the-art løsninger, indenfor deres respektive områder.

Windows beskyttelse

Windows ligger som en applikation i Office 365 (afhænger af Office 365 pakke), og derfor kan det være en god investering at vælge et virusprogram der kan bygges ind i Windows, og dermed bedre kan identificere trusler, og samtidig være mindre systemkrævende.

Disse egenskaber finder man ved Windows Defender Advanced Protection