Office 365 support - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Office 365 support

office 365 support

Office 365 SUPPORT

Vores Servicedesk er bemandet med medarbejdere, der har mange års erfaring i håndtering af brugerproblemer, og som desuden hurtigt kan eskalere til et bagland af specialister. 
Som en del af en supportaftale får du adgang til vores video bibliotek og ”Tips og Tricks”, som hjælper den enkelte bruger til hurtigt at ”komme videre”, og løbende udvide sin brug af Office 365.

Office 365 indeholder foruden en lang række produkter, også et administrations modul. Her kan administratoren oprette/rette og lette brugere og tildele brugerrettigheder – typisk et område hvor der kan være behov for support, da det jo ikke er et område man dagligt arbejder i.

DIN IT AFDELING

Få en Office 365 supportaftale allerede i dag

Med en supportaftale hos os får du hjælp til alt indenfor Office 365 hvor vi står til rådighed med hotline, hjælp til passwordskifte, opgradering, brugeradministration, diagnosticering af driftsforstyrrelser. Vi hjælper dig også med at finde de rette brugervejledninger samt også i tilfælde hvor der er opstået udskriftsproblemer.

Fordelen er for dig er, at du kan skal ringet ét sted hen i tilfælde af problemer med din Office 365. Det kan være utroligt tidskrævende at være låst af et IT-problem, og derfor er det vigtigt at hjælpen ydes hurtigt og kompetent. Den sikkerhed får du hos os.

Vores supportaftaler tager altid udgangspunkt i Jeres behov, og vi tilbyder derfor forskellige supportpakker som kan tilpasses efter behov.

Hvis Jeres virksomhed eller organisation har egne it-supportere, har I ikke behov for en omfattende supportaftale. Omvendt, har vi mange kunder som bevidst har valgt at fokusere på deres kernekompetencer, og dermed ikke nødvendigvis har interne it-ressourcer at trække på. Disse kunder har derfor en anden type supportaftale.

Vi tilbyder også backup-pakker og sikkerhedspakker, hvis uheldet skulle være ude, og I oplever data der er blevet slettet, eller er udsatte for virus eller hacker-angreb.

Få det fulde udbytte af din Office 365 pakke

Vi vil gerne være din sparringspartner indenfor Office 365, og tager således udgangspunkt i din virksomhed og de udfordring I står over for. Vi kigger således på om der er nogle Office 365 programmer som I med fordel kan benytte Jer af, eller skræddersy til Jeres behov. Der vil sandsynligvis være programmer som vil gavne Jeres virksomhed i højere grad end andre, og det er i den process at vores erfaring og kendskab vil gavne Jeres virksomhed. I slipper for at bruge tid på Jeres Office 365, således I kan fokusere på at udvikle Jeres forretning.