OneNote - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

OneNote

Microsoft onenote

Microsoft ONENOTE

Har du også små gule sedler på din skærm med vigtige noter? Vi kender det alle, noget vigtigt der lige skal noteres, og så sker det på en gul seddel eller på en blok papir. OneNote er et genialt notes-værktøj som ikke blot kan gemme tekster, billeder, video, web-sider og meget mere, men du kan også dele noter med andre, og du kan give adgang til at andre kan tilføje nye noter i en fælles note. OneNote findes også i en Online-version, du kan bruge via en browser og dermed også via din Smartphone eller tablet. Begge versioner medfølger de fleste versioner af Office 365.

Tips & tricks til OneNote

Vi ønsker vores kunder får maksimalt udbytte ud af Office 365. Derfor har vi altid nogle gode råd til hvordan vores kunder får mere ud af OneNote.

Se videoen øverst på siden, hvor vi gennemgår de grundlæggende funktioner i OneNote på under 2 minutter.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.