Power Apps - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Power Apps

Microsoft power apps

POWERAPPS

Endnu en ret revolutionerende nyhed i Office 365 – et simpelt og meget avanceret værktøj, hvor du hurtigt og nemt kan lave Apps til SmartPhone og Tablets uanset styresystem. Dine PowerApps kan baseres på data fra forskellige databaser, eller blot en simpel tabel eller et regneark. SharePoint har et menupunkt, hvor du direkte kan generere en PowerApp baseret på data i SharePoint – og det naturligvis dynamisk. Du kan opdatere data fra både kilden og App’en, hvis du har rettighederne.

I løbet af fem minutter kan du bygge en app ved hjælp af et simpelt excelark og nogle få drag-and-drops. Der findes over 200 forskellige dataforbindelser til PowerApps, så uanset om du sidder med et økonomisystem, et crm-system eller noget helt tredje – så har du mulighed for at arbejde med data i PowerApps.

Automatiser opgaver

PowerApps kan bruges sammen med Microsoft Flow til at automatisere en lang række opgaver og processer. Læs mere om Flow her

Hvad koster det?

Du kan købe PowerApps til 44 kr. pr. måned som et “stand alone” produkt. Men hvis du har Office 365 (Business Essentials, Business Premium, Enterprise E1, E3 og E5) er PowerApps inkluderet i pakken. Du kan se en prisoversigt over Office 365 her

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.

Læs mere om PowerApps

På Microsofts egen hjemmeside har de nogle supplerende artikler du kan læse om PowerApps – klik her

Eksempel

Mulighederne med PowerApps er uendeligt store, men nedenfor kan du se et eksempel på hvordan vi har brugt det. Vores case tager afsæt i et simpelt excelark, hvorefter der i løbet af 5 minutter bliver lavet en virksomhedsapp til brug for virksomhedens kørende sælgere.

Sidder du med nogle tanker om hvordan en virksomhedsapp ville kunne hjælpe dig – så kontakt os, og så hjælper vi dig i gang, og igennem hele forløbet.