SharePoint online - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

SharePoint online

sharepoint online

SHAREPOINT ONLINE

Kort fortalt bruges SharePoint i virksomheder og organisationer til, at oprette websteder. Disse websteder er typisk i form af et Intranet, men det kan også være websteder til sikker opbevaring, organisering, deling og adgang til filer. 

Ny generation af SharePoint -> SharePoint 365 eller SharePoint Online

Den traditionelle SharePoint er en on-premise-løsning som ligger lokalt ude ved virksomhederne, men i de senere år er mere og mere data blevet placeret i Skyen (cloud) hvorfor Microsoft har lavet en onlineversion af SharePoint, også kaldet SharePoint 365 eller SharePoint Online.

Det er en cloud-baseret tjeneste til alle typer af virksomheder, der er hosted af Microsoft. I stedet for at installere en løsning lokalt, kan du igennem et Office 365 abonnement få adgang til en online version af SharePoint. Du kan også tilkøbe tjenesten enkeltstående. 

Har Jeres virksomhed brug for et sted, hvor medarbejdere kan hente og dele information, og generelt et sikkert sted hvor I kan dele viden og dokumenter? – så er SharePoint Online noget for Jer.

Produktet har indbygget en lang række hjælpefunktioner, så I hurtigt kan komme i gang. SharePoint arbejder ligeledes sammen med mange af de øvrige Office 365 produkter.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger.

Prisen for en SharePoint Online starter på 31,50 kr. pr. måned (ex. moms). Dette gælder for en enkeltstående løsning, men du kan sagtens købe den sammen med et Office 365 abonnement. For en Office 365 Entreprise E3 inkl. SharePoint Online koster det 146,50 kr. pr. måned (ex. moms).

Priserne på Office 365 varierer meget efter hvilken pakke du har behov for – klik her og se en prisoversigt 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.