Sikker Mail | Send og modtag sikre mails - MB Solutions
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Sikker Mail

Sikker mail

Behov for sikker mail?

Phishing og malware distribution

Emails er en hurtig og enkel kommunikationsform, og det har næppe været hensigten at netop disse egenskaber skulle kunne misbruges til at distribuere malware.

Men i dag forholder det sig helt anderledes, netop fordi det er så let for kriminelle at nå ud til et stort antal modtagere. 

Det er meget forskelligt hvilken form for malware der sendes rundt via emails. Typisk er det en form for Phishing email hvor man får besked om at aflevere nogle personlige oplysninger som bankkontonumre, cpr-numre eller nogle login-oplysninger.

Fælles for Phishing emails er, at de oftest ligner noget fra en kilde man har tillid til – eks. ens bank eller noget andet, og så har de til formål at stjæle personlige oplysninger.

Persondataforordning (GDPR)

Efter en lang række sager hvor personfølsomme data er blevet misbrugt, er der kommet stor fokus på området hvor blandt andre EU har påvirket lovgivningen i retning af strammere regler for opbevaring og håndtering af disse data. Dette har medført en stigende efterspørgsel på blandt andet “sikre mail-løsninger”. Udfordringen er at sikre en enkel brugerflade med høj sikkerhed. 

Hvad er sikker mail?

En mail er sikker hvis den bliver sendt fra en sikker postkasse til en sikker postkasse. Samtidig skal indholdet være krypteret. 

gode råd til bedre beskyttelse

Der findes mange måder at gribe det an på. 

For overskuelighedens skyld skelner vi med to bidragsydere til bedre email beskyttelse;

  1. Uddan Jeres medarbejdere i hvordan de skal agere i forhold til ukendte emails, adgangskoder osv.
  2. Investér i noget software der kan sikre, at skadelige e-mails identificeres og opsnappes INDEN de når Jeres medarbejdere.

Uddannelse af medarbejdere omfatter typisk nedenstående

  • Sørg for at medarbejderne beskytter sine konti med “stærke passwords”, dvs. indeholder både store og små bogstaver, tal og symboler.
  • Uddan Jeres medarbejdere til aldrig, at åbne filer fra ukendte email afsendere. Det samme er gældende med links.
  • Medarbejdere må ikke dele kodeord med hinanden.
  • Medarbejdere må kun arbejde hjemmefra via en VPN-opkopling.
  • Medarbejdere må ikke tilgå arbejdsmailen fra en offentlig wifi forbindelse.

Formålet med, at uddanne medarbejdere er, at minimere risikoen for angreb der er forbundet med brug af emails.

Brug den rette software, og hjælpen er guld værd for Jeres virksomhed

Med den rette software vil Jeres emails være beskyttet 24/7, og i vil have minimal besvær med det.

Et godt email beskyttelses-program er i stand til at identificere skadelige afsendere, og blokere indholdet fra disse, inden de når ind i Jeres system.

Vil du vide lidt om vores løsning?

Vores løsning er FuseMail som er en global leverandør af løsninger til sikker e-mail. 

Fokus på sikkerhed

Ved at bruge vores løsning bliver mails sendt krypteret. Modtagerne vil kun kunne åbne indholdet hvis de er godkendt af virksomheden. Løsningen indeholder mailfiltrering, signering og kryptering i én og samme løsning, hvilket er unikt i Danmark.

Let at administrere

For at en sikkerhedsløsning skal kunne fungere skal det være nemt at bruge, for ellers vil det aldrig blive brugt tilstrækkeligt, og så er løsningen intet værd. Vores løsning er nem at bruge. Alt man skal gøre er, at angive om en mail skal sendes sikkert eller ej, direkte i Outlook (via vores Outlook tool). 

Dansk support

Vi har egen servicedesk, som altid sidder klar til at hjælpe dig. Du ringer blot ind, og så løser vi problemet eller hjælper dig videre.

Overvågning

Vi har hele tiden et øje på din løsning for, at sikre den altid fungerer. Hvis der opstår problemer, holder vi dig underettet indtil det er oppe at køre igen.

Læs om vores øvrige sikkerhedsløsninger her

Priser

80 kr. pr. bruger pr.måned

7100 kr. for opstart og etablering