største cloudfordele - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

største cloudfordele

Største cloudfordele: økonomi og fleksibilitet

De to største cloud-fordele: økonomi og fleksibilitet

Rejsen op i skyen er på rigtig mange måder en stor omvæltning for flere virksomheder. Det er et farvel til dyr hardware – og det kan være noget af en udfordring, hvis man som it-ansvarlig i flere år har sværget til regnestykket: at on-premise er lig med on point.

Derfor er det også meget naturligt at have en vis skepsis, når samtalen lander på cloud. Men den skepsis forsvinder ofte som dug for solen, hvis man evner at forklare cloud-løsningens helt konkrete fordele for virksomheden, forretningen og den it-ansvarlige. De fordele drukner desværre tit i støjen fra den manglede forståelse for mulighederne med cloud. Det er altid nemmere at afskrive noget, hvis man ikke forstår det – og den tankegang dræber forretningspotentiale.

Den tankegang vil vi gerne kæmpe imod. Fordelene ved cloud er mange, så vi starter stille og roligt ud, og sætter de to største fordele ved cloud under lup: økonomi og fleksibilitet.

Fordel 1: Du får adgang til en skalérbar løsning
Når snakken falder på cloud, er der altid én overskyggende faktor, som skaber den største skepsis om cloud-løsninger – dog helt uden grund. En cloud-løsning har den store fordel, at den er forbrugsafregnet. Modsat et traditionelt on-premise setup kan du hente store besparelser ved at optimere forbruget og måden, du anskuer drift på. Du kan skrue ned for din cloud-løsning i mindre travle perioder eller henover ferielukkede perioder. Du kan skrue op for løsningen i kampagneperioder. Du har altså langt mere kontrol over dit forbrug på mikro- og makro-skala, så du kun betaler for det, du reelt bruger – modsat on-premise.

Samtidig kan du optimere dine instanser som fx dine serverobjekter. Du får hurtigt øjnene op for, hvordan du kan optimere dit server-setup og alle underliggende komponenter, så du slipper for en overdimensioneret og dyrere løsning, end du reelt har brug for.

 

Fordel 2: Høj fleksibilitet åbner op for nye teknologier
En cloud-løsning har også den enorme fordel, at den er fleksibel. Opstår der et nyt behov i din forretning, kan du nemt finde en service eller system, som imødekommer det behov – helt uden at skulle ud og investere i dyr hardware eller software. Med en cloud-løsning lejer du dine services as a Service – uanset om det så er backup, serverplads eller SQL, du har brug for. På den måde kan du handle på dine behov med det samme.

Derudover får du også altid adgang til de nyeste teknologier med din cloud-løsning. Nye teknologier som IoT, RPA (Robotic Process Automation) og VDI (Virtual Desktop Infrastructure) kan gøre både kundeoplevelsen og produktiviteten bedre og du har altid de nødvendige ressourcer lige ved hånden.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.