Stream - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Stream

Microsoft stream

Microsoft STREAM

Microsoft Stream er en ny videotjeneste til virksomheder som kommer til at afløse Microsoft Video på et senere tidspunkt. Indtil videre er Stream kun i Preview, men det er tidligere meldt ud at Microsoft planlægger at Stream skal afløse Video.

I forhold til netop Video er Stream en avanceret videotjeneste der er baseret på de nyeste teknologier. For eksempel kan den afspille en video og lave talen om til transskriberet tekst, som er søgbar. Det vil lige pludselig være muligt at søge efter emner og indhold på tværs af videoer. Indtil videre er denne feature kun udrullet på engelsk og spansk, men det bliver en global tjeneste. 

Ligeledes er der indbygget ansigtsgenkendelse hvor Stream viser seerne hvornår de forskellige personer er vist i en given video. Overblikket vises ved hjælp af en tidslinje som giver et hurtigt overblik.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.