Succes med cloud - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Succes med cloud

3 Fordele: Få succes med Cloud

Langt de fleste succesfulde virksomheder har én helt central ting til fælles: de bruger alle sammen cloud som strategisk fundament til at vækste forretningen.

Derfor er det også helt afgørende for jer, at I allerede i starten af jeres cloud journey får opbygget et sammenhængende og sikkert fundament. Med en cloud-infrastruktur som fundament får I en skalerbar og moderne løsning, der fungerer på tværs af applikationer, data og netværk.

Så hvis fundamentet er på plads, kan du høste en lang række fordele. Det gælder optimeret IT-drift, økonomiske besparelser – og muligheden for at udvikle nye, innovative forretningsmuligheder.

3 gode grunde til cloud
For at gå mere i dybden med, hvorfor cloud er det helt rigtige fundament for din forretning, har vi samlet de 3 største fordele ved cloud:

1. Du får adgang til nye services

Med en Azure cloud-løsning får du og dine medarbejdere mulighed for at bruge en række nye services, som I ellers ikke ville have adgang til. Microsofts strategi er ”Cloud First”, og derfor bliver langt de fleste nye services udelukkende udviklet til cloud, som ikke udbydes til on-premise løsninger. Det kunne fx være SQL-as a Service, Windows Virtual Desktop, analytics services, IoT services samt mange andre. Samtidig slipper du for at være bundet af dyre investeringer, men kan opgradere de forskellige services efter behov. Med en cloud-løsning har du ydermere altid adgang til den nyeste version med de seneste opdateringer indenfor fx sikkerhed.

2. Du har stor kapacitet under spidsbelastning

Når du overgår til cloud, er du ikke længere begrænset af mulighederne og kapaciteten i dit eget IT-setup. Alt afhængig af dit behov for IT-kraft, kan du skalere op og ned med en cloud-løsning. Du får altså adgang til uendelige ressourcer og computerkraft uden at skulle investere ekstra for at opgradere din kapacitet. I stedet betaler du kun for de løsninger og den kapacitet, du har brug for på et givent tidspunkt.

3. Du får sikkerhed på højeste niveau

Virksomheder på tværs af alle brancher har i stigende grad brug for et højt sikkerhedsniveau for at beskytte følsomme og forretningskritiske data mod hackerangreb og anden IT-kriminalitet.

Med en cloud-løsning bliver IT-sikkerheden i din virksomhed øget betragteligt. Og det gør den, fordi de største cloud-udbydere tilbyder et sikkerhedsniveau, som altid er up to date og ofte langt stærkere og mere sofistikeret, end det niveau du kan stable på benene på egen hånd.