Sway - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Sway

Microsoft sway

Microsoft SWAY

Sway er en af de nye applikationer der er kommet med Office 365. Med Office Sway kan du lave hurtige og flotte præsentationer med billeder, video og tekster. Det er super velegnet til f.eks. invitationer, idet den færdige præsentation kan sendes via et link, som så åbner præsentationen. Office 365 Sway findes kun som en del af Online Portalen og dermed kun som online-produkt.

Med Sway kan du hurtigt og let lave produktpræsentationer, elektroniske invitationer og meget mere. Når præsentationen er færdig, sender du blot et link til modtageren, som ikke behøver Sway.

Hvis du ofte er ude at besøge kunder, eller potentielle kunder, så forestil dig at du blot behøver at åbne et link, og så er du i gang med præsentationen. Er det en præsentation du ønsker at sende til en kunde, så behøves du heller ikke at spekulere over om kunden har Sway – præsentationen åbnes direkte via linket, lettere bliver det ikke.

Du kan lave produktpræsentationer hvor du indsætter produkter direkte fra et excel-ark, hvor du blot indsætter billeder bagefter. På den måde har du et online produktkatalog du altid har med dig på farten, da det er online i skyen – altid tilgængeligt.

Sway er et rigtig godt program til dig der har et budskab der skal visualiseres lidt mere lækker end hvad Powerpoint kan klare, men som samtidig ønsker alle fordelene som Cloud-baserede programmer giver.

Et præsentationsværktøj – men ikke som PowerPoint

Office Sway og Office PowerPoint har selvfølgelig en lang række ligheder, da de begge er præsentationsprogrammer. Der er også tilfælde, hvor de overlapper, men grundlæggende er de to programmer meget forskellige.

PowerPoint er det traditionelle program, hvor muligheder for tilretning er uendelige. Designet kan være omfattende at arbejde med, og deling på sociale medier er muligt, men dog lidt mere omfattende.

Sway er lidt anderledes på det punkt, da designet er mere fastlåst, og hvor fokus er på at arbejde med billeder i præsentationen. Sway er delbart via links, og derfor er Sway et program, der henvender sig mere til deling på sociale medier og websites. Man behøver således ikke at have Sway installeret for at kunne åbne en præsentation, da de åbnes via browseren.

Tips & tricks til Sway

Vi ønsker vores kunder får maksimalt udbytte ud af Office 365. Derfor har vi altid nogle gode råd til hvordan vores kunder kommer lettere i gang med Office Sway, eller bliver bedre til at lave flotte produktpræsentationer, invitationer eller firmapræsentationer.

Se videoen øverst på siden, hvor vi gennemgår de grundlæggende funktioner i Sway på under 4 minutter.

Kontakt os på info@mb-solutions.dk eller telefon 76 49 83 00 hvis du har spørgsmål til Sway og Office 365.

Hvad koster det?

Prisen kan skræddersys således vi finder en pakke der matcher dit behov, og på den måde slipper du får at betale for noget du ikke bruger. 

Priserne på Office 365 starter fra 50 kr. pr. bruger pr. måned – klik her og se en prisoversigt

Hvordan kommer jeg i gang?

Det bedste udgangspunkt for en succesfuld implementering af Office 365 er en dialog omkring hvilken situation dig og din virksomhed står i, og hvilke ønsker I har til fremtiden.

På den måde kan vi i fællesskab finde frem til en løsning der passer til Jeres virksomhed.

Send os en e-mail på info@mb-solutions.dk, eller ring til os på 76 49 83 00.