tid til cloud - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

tid til cloud

3 tegn på Tiden er inde til Cloud

Udvikling. Fremskridt. Innovation.

Kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er, at ét eller flere af de ord pryder overskriften på langt de fleste forretningsstrategier rundt omkring i erhvervsdanmark. Ingen virksomheder har lyst til at gå i stå, visne og se sig overhalet af sine konkurrenter, fordi virksomhederne ikke har investeret i fremtiden.

Og investeret er nøgleordet i den sidste sætning. Vil danske virksomheder følge med den øgede digitalisering som konstant skaber nye forretningsmuligheder, så kræver det, at virksomhederne har investeret i en fremtidssikret og fleksibel IT-løsning – og cloud er den løsning.

Men inden du forlader on-premise og springer ud i det helt store cloud-eventyr, så har vi samlet 3 tegn på, det er ved at være tid til, at I skifter til cloud.

1. Din platform begrænser dine ønsker
Når din virksomhed udfordres af et marked i konstant udvikling, så er det heller ikke altid nemt at regne ud, hvordan du skal reagere på den udvikling. Og hvis din IT-platform forhindrer dig i at reagere korrekt, fordi systemerne har visse begrænsninger, så sætter det en alvorlig kæp i hjulet på din konkurrenceevne. Skal du opgradere din kapacitet med nyt hardware eller mere bemanding for at få bod på begrænsningerne, kommer det til at koste dyrt.

Det slipper du for med en cloud-løsning.

2. Du er ikke sikret mod fremtidens IT-trusler
IT-sikkerhed er på alles læber i IT-branchen, fordi vi stadig oplever mere og mere intelligente trusler, som, når de rammer, kan koste virksomheder svimlende beløb grundet datalæk, produktionsstandsning eller lignende. Har du ikke en state-of-the-art sikkerhedsteknologi er du sårbar over for hackerangreb og kan potentielt stå med mistede data og kæmpe gæld, hvis uheldet rammer.

En cloud-løsning er hele tiden opdateret med den nyeste sikkerhedsteknologi i kampen med den stigende IT-kriminalitet.

3. Du har problemer med skygge-IT
Skygge-IT sker, når dine medarbejdere begynder at bruge ikke-godkendte tredjepartsprogrammer til fx at opbevare arbejdsdokumenter eller -filer. Det er et stort problem, fordi du nu har virksomhedsdata spredt ud over flere programmer med forskellige niveauer af sikkerhed. Ikke alene bliver det svært at holde styr på virksomhedens data, det betyder også en større sikkerhedsrisiko.

Med en cloud-løsning kan du give dine medarbejdere adgang til de programmer, de har brug for, så de ikke selv søger løsninger andre steder.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

 

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.

 

Læs også: Cloud backup må ikke undervurderes, Største cloudfordele: økonomi og fleksibilitet, Cloud vs on-prem – hvad er mest sikkert?