Udnyt nye muligheder - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Udnyt nye muligheder

Fra det lokale miljø til cloud

Fra det lokale miljø til cloud: Udnyt nye muligheder i en verden med hybrid- og hjemmearbejde.

Hybrid- og hjemmearbejde er den nye norm. Medarbejdere foretrækker at vælge mellem at pendle til kontoret, deltage i møder online eller offline og samarbejde på projekter hjemmefra.

Nogle fjernbaserede løsninger tager kun hensyn til én afdeling, rolle eller opgave – men fleksibilitet er altafgørende.

Der er tre vigtige faktorer i forbindelse med effektivt hybrid- og hjemmearbejde – lad os kigge nærmere på dem.

#1: Fleksibelt arbejdsmiljø

Hvis du ikke kan tilbyde dine medarbejdere et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor de kan “arbejde når og hvor som helst”, risikerer du at miste dem. Ja, så vigtigt er det for moderne virksomheder.

Den første faktor handler om at give dine medarbejdere mulighed for at arbejde, hvor de vil, uanset om det er derhjemme, i udlandet eller på dine kontorer. Men selvom det kan virke indlysende ved første øjekast, kræver det mange overvejelser at tage hensyn til i en organisation.

Hvis dine medarbejdere skal kunne arbejde overalt, har de brug for problemfri adgang til alle de organisatoriske oplysninger. Dette kræver adgangsrettigheder og datastyring, som skal håndteres med den største omhu, og det bliver endnu vigtigere, når du skalerer.

Dét at kunne arbejde overalt betyder også at nå problemfrit ud til og samarbejde med kolleger, kunder og partnere. Effektivt samarbejde kræver de rigtige kommunikationsværktøjer og et struktureret datalandskab til hurtig administration og vidensdeling.

#2: Sikkerhed

Sikkerhedstrusler kan ødelægge effektiviteten i organisationen. I værste fald kan trusler som malware, virus, phishing og ondsindede links forårsage driftsafbrydelser i virksomheden. De kan også blive meget dyre og svære at løse.

Hvis dit nuværende hybride arbejdsmiljø ikke har en solid sikkerhed, er risikoen høj. Når medarbejdere arbejder hjemmefra eller får adgang til deres arbejdsopgaver fra deres personlige computere, er det let at se, hvorfor der opstår problemer.

Manglende datastruktur er et andet problem, der kan forårsage datalækage af fortrolige og organisationskritiske filer. Dette skader virksomhedens omdømme og kan tage lang tid at rette op på. Det er vigtigt for organisationer, der har fokus på effektivitet, at få sikkerheden og styringen under kontrol.

#3: Adgang til vigtige applikationer

Det er afgørende for effektiviteten at give dine teams hurtig og nem adgang til vigtige arbejdsapplikationer. Virksomheder bruger mange applikationer, ofte op til ti eller flere. Hvis tilgængeligheden er langsom eller begrænset, kan det gå ud over medarbejdernes præstationer og effektivitet.

Lad os f.eks. antage, at dit økonomiteam ikke kan behandle fakturaer – fordi din indkøbsafdeling ikke kan sende dem, da appen er blokeret! Den slags kan gøre en kæmpe forskel. Dette er de tre faktorer, du skal overveje, hvis du oplever flaskehalse eller ønsker at forbedre din organisations effektivitet.

Dine næste trin

Med den rette strategiske rådgivning og den rigtige teknologi – som Microsoft Azure – der understøtter dine mål for hybrid- og hjemmearbejde, kan du øge medarbejdereffektiviteten, samtidig med at organisationens omkostninger er under kontrol.

Takket være styrken i denne sikre og fleksible public cloud-løsning vil din organisation være klar til at udnytte det nye arbejdsmiljø.