Udvikling eller afvikling - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Udvikling eller afvikling

On-PREMISE vs. cloud: er din virksomhed i udvikling eller afvikling?

I dag er det ikke længere et spørgsmål om on-premise eller cloud, men snarere et spørgsmål om, hvornår og hvordan du går over til en cloud-løsning.

Det danske erhvervsliv har krævet, og gør stadig i rigtig høj grad, at vi søger at udvikle vores forretning – ligesom vi som medarbejdere og virksomhed skal være omstillingsparate. Vi skal kunne reagere på nye konjekturer, samarbejder, forretningsområder med mere, hvis vi vil kunne konkurrere om kundernes opmærksomhed og gunst i 2020.

Og cloud er efterhånden en helt uundgåelig del af de vilkår. On-premise-løsningernes begrænsninger bliver mere tydelige, mens særligt cloud-løsningernes fleksibilitet har fået fat ude i markedet.

Cloud-løsningen kan passe til din forretningsmodel
Mere konkret er en udelukkende on-premise for statisk en størrelse til at kunne følge med de krav og forventninger, som stadig er stødt stigende i det danske erhvervsliv i dag. Men selvom der findes mange forskellige cloud-baserede løsninger, så har flere etablerede danske virksomheder ikke mulighed for bare at flytte hele deres forretningssystem til cloud på én gang. Derfor vælger flere også en midlertidig løsning med en kombination af on-premise- og cloud-løsninger, som tilsammen skaber en hybrid løsning.

Med en tilknyttet cloud-løsning, enten i fuld eller hybrid version, så undgår du forretningsmæssig fastfrysning og har samtidig en cloud-partner, der hele tiden udvikling sin løsning og holder dig opdateret i forhold til muligheder og funktionaliteter.

Spørgsmål er så: Hvilken cloud-løsning passer bedst til din forretningsmodel? Det svar kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Hvis du overvejer Cloud, men har svært ved at vide hvor du skal starte, så vil vi meget gerne tale med dig.

Klik på linket nedenfor, og udfyld kontaktformularen, eller ring på 76498300, og snak med en af vores konsulenter.

Vi hjælper dig gerne helt uforpligtende med at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig videre.