Vejle Boldklub - MB Solutions A/S
Privatlivspolitik Brug for Support/Servicedesk?servicedesk@mb-solutions.dk
TeamViewer > Download

Vejle Boldklub

REFERENCE: VEJLE BOLDKLLUB

hOSTING + IT SUPPORT

Vejle Boldklub (VB) er stiftet den 3. maj 1891, og er i dag en af Danmarks største fodboldklubber. VB har en lang og stor tradition for talentudvikling, og har en af de store ungdomsafdelinger inden for JBU.

Brian Christensen, Økonomichef Vejle Boldklub:

“MB solutions har i det sidste års tid hostet IT–infrastrukturen i VB, og har løbende ydet support til vores 12-14 IT- brugere.

I en travl hverdag er det afgørende, at vi ikke skal bruge for mange ressourcer på at tænke på, om vores IT fungerer, så vi kan koncentrere os om at drive forretning.

MB Solutions - leverandør af IT til Vejle Boldklub

Læs hele referencen

“Når man ikke selv tænker så meget på IT i det daglige, er det for mig et tegn på, at vores hostingpartner laver et godt stykke arbejde. For os er det særligt afgørende, at vi har en IT-struktur, som gør det muligt for alle vores ansatte at arbejde problemfrit både hjemmefra og på arbejdspladsen. Vi har flere ansatte, som ikke har en traditionel 37 timers arbejdsuge, hvor arbejdstimerne foregår i kontorbygningerne på stadion. Både trænere og sælgere har behov for, at de problemfrit kan koble sig på vores IT systemer, når de forbereder sig hjemmefra eller er ude hos kunderne.

Det er ligeledes afgørende, at sikkerheden er i top. Vores data bliver automatisk sikkerhedskopieret og gemt i fjern-backup. MB Solutions sikrer konstant overvågning af driften i vores Wi-Fi løsning, så de hurtigt kan komme os til undsætning, hvis der skulle opstå problemer.

MB solutions sørger for, at nyansatte hurtigt bliver oprettet i vores IT-system, så de hurtigt kan komme i gang med deres arbejdsopgaver. I min optik er det også en afgørende serviceparameter, at der er stabil Wi-Fi til rådighed på stadion og generelt i virksomheden.

MB Solutions hjalp os godt i gang, ved at gennemgå hele vores IT struktur og analysere, hvor der kunne optimeres, og hvordan vi i det hele taget får det bedste ud af vores hosting-løsning. Vi kan få support med det samme, hvis der opstår IT-problemer. MB Solutions giver os en stabil IT løsning og deres supportafdeling er altid er til at få fat på.

Hos os er det afgørende, at vi har en partner, som er klar til at hjælpe, hvis vi en dag står med IT problemer på en kampdag.

Jeg kan helt klart anbefale MB solutions, og det er specielt fleksibiliteten og den gode rådgivning og support, jeg vil slå på.

Deres IT løsning har fungeret fuldstændig upåklageligt.

Alt i alt en rigtig god løsning til en rigtig fornuftig pris.”