PRODUKTER

Windows Autopilot

Autopilot automatiserer processen med at implementere og konfigurere nye Windows-enheder

Microsoft Autopilot er en tjeneste fra Microsoft, der forenkler og fremskynder implementeringen af nye Windows-enheder i virksomhedens IT-miljø. Med andre ord gør Autopilot det nemt at distribuere enheder til medarbejdere uden behov for manuel opsætning.

Traditionelt bruger IT-fagfolk betydelig tid på at opbygge og tilpasse installationer, der senere implementeres på enheder.

Windows Autopilot introducerer en ny tilgang, der eliminerer behovet for manuelle konfigurationer og oprettelse af brugerdefinerede installationsfiler for hver enkelt enhed.

Det har aldrig været nemmere

Ved at automatisere processen sparer virksomheder tid og ressourcer, samtidig med at de sikrer, at alle enheder bliver konfigureret og klar til brug på en ensartet og sikker måde.

Set fra IT-fagfolks perspektiv er den eneste påkrævede interaktion fra slutbrugeren at oprette forbindelse til et netværk og verificere vedkommendes legitimationsoplysninger. Alt udover det er automatiseret.

Set fra brugerens perspektiv tager det kun nogle få simple trin at gøre enheden klar til brug.

Bliv klogere på Modern Workplace og Device Management

Hvad er Modern Workplace?

Den nye, hybride verden kræver, at virksomhederne genovervejer deres måde at arbejde på. Opdag, hvordan du kan øge fleksibiliteten i den nye, digitale verden.

Device Management

Device Management er en afgørende komponent for enhver moderne virksomhed. Det muliggør høje standarder for IT-sikkerhed, effektive arbejdsprocesser og minimerer nedetid.

Microsoft Intune

Intune er Microsofts omfattende løsning til enhedshåndtering, herunder overvågning og kontrol af enheder. Værktøjet giver os mulighed for at administrere enheder fra skyen.

// Vil du blive klogere på mulighederne med Managed Services?

Book et opkald